no i moje 'CHCECHCECHCECHCECHCECHCE' wzielo znow gore i stalem sie szczesliwym posiadaczem N-gage za 299 zeta. troche bylo z tym problemow bo okazalo sie ze cale zapasy w plusie juz wyczerpane i nie ma nawet w warszawskim magazynie (swoja droga - ciekawe dlaczego plus bedac katowicka siecia ma swoj magazym w wawie....)... po pewnym czasie otrzymalem cacko z salonu w rybniku z informacja ze to ostatnia sztuka w woj. slaskim, a przynajmniej tak mysli sam plus, wiec jesli rozwazacie zaqp i mieszkacie na slasku to juz nie rozwazajcie
no a skoro plus wyprzedal caly swoj zapas to znaczy ze jest juz troche tego w polsce (czyzbysmy doganiali wyniki sprzedazy w anglii?? LOL).
pomimo mieszanych uczuc na samym poczatku istnienia konsolki na rynku teraz z czystym sumieniem moge polecic ja kazdemu. gierki wygladem zrywaja leb! a najbardziej rozsmieszyl mnie fakt, iz niektore gry java i s60, np Prince of Persia - the Sands of Time wygladaja lepiej niz ich odpowiedniki na GBA!
o radio, mp3 playerze i RealOne playerze wszysscy juz chyba wiedza, ALE zaloze sie ze nie wszyscy wiedza o tym ze konsolka z latwoscia emuluje (i to nie byle jak - 100% szybkosci) sprzety takie jak C64, GBC, a nawet - uwaga - NESa!
Jednym slowem - polecam, POLECAM, POLEEEECAAAAAAAAM!!!!!