@blancio_
Ty to napisałeś.
@mateo
Mam prawo napisać co mi się żyw nie podoba , i jeżeli piszę że ktoś dla mnie jest głupi to faktycznie tak jest , i nie mam zamiaru się z tym chować. Na forum PE też się nie chowałem to za karę zabrali mi moda
żałość , forum po to jest żeby napisać co komu się nie podoba. A że Hiv jest taki a nie inny to nie moja wina
Może dla Ciebie to jakiś autorytet , i to co on napisze jest prawdę w 100% , bo Hiv tak napisał , co mnie obchodzi co napisał jakiś tam Hiv. Wiem też że masz lekkiego bzika na punkcie HS więc jak ktoś piszę dobrze na Twoją kochaną grę ,trzeba go bronić ze wszystkich sił .Hiv na prawdę już pisał dziwne rzeczy (Forza 2 doskonały przykład)
I tak bardzo się podniecił HS że zapomniał napisać , co w grze jest złe (gdzie obiektywizm?!) same superlatywy .Już nie mogę się doczekać aż zagram w pełną wersję tej gry. Bo jak wiadomo demko jest takie sobie.
@bartekmagda
Tyle że u mnie miano debila zyskał już wcześniej . Jak to czym się różni ?! są bardziej PRO ?! Mają 10x lepsze możliwości do sprawdzenia danego tytułu .......pomyśl. Widzisz Hiv na początku był OK pisał naprawdę konkretne recki. Tyle że czym więcej nowych konsol tym bardziej się zmienił (spadał na psy
) Co do za redaktor który zmienia zdanie jak chorągiewka na wietrze.Raz to dobre raz tam to i tak w kółko.
Nie wierze w to co on pisze i tyle , kupie grę i sam się przekonam . Zagraniczne serwisy dużo lepiej podeszły do tematu.