Przecież w trakcie jazdy chyba nikt nie bedzie zwracał uwagi na otoczenie - zwłaszcza przy prędkości przekraczającej 300km\h
jasne
to może w takich grach jak F1 czy wipeout albo Burnout wogóle olać otoczenie i zrobić tylko ładne pojazdy ?
grałes w tą gre?
poczytaj sobie relacje ludzi ktorzy grali w F1
nie grałem - ty też nie... ja oceniam po materiałach jakie są w necie./
nawet jeśli gra dostanie 9 w jakimś serwisie nie oznacza że jest świetna.
Ile razy mam pisać że np IGN daje 9 grom z przed paru lat na pc ( np FEAR )
grałem w demo i gra wygląda średnio dla mnie i dla wielu ludzi/
więc nie zdziwi mnie jak F1 czy motorstorm dostaną 9 mimo słabego otoczenia.
Ludzie chyba już przyzwyczaili się do słabszej grafiki w serwisach i oceniają gry dużo wyżej niż na początku gdy wyszedł X360 i jego gry musiały być oceniane zaraz po renderach Sony.
Teraz ludzie już wiedzą do czego jest zdolne ps3 i nie dadza niższej oceny grze gdy widza że konsola może wiecej nie pociągnąc.
wiesz to tak samo bylo w topicu MS, twierdził w upartego ze gra jest brzydka (oczywiscie wszytsko na podstwie screeno i filmikow z netu)
ale jakos po relacji z dema w PSXE i N+ juz tam sie nie udziela
nie mam netu ostatnio wiec żadko gdziekolwiek coś pisze misiaczku
motorstorm też ma dużo słabych rzeczy - na filmiku gra wygląda średnio jak dla mnie a fotki to można sobie wsadzić wiesz gdzie
jakoś nikomu nawet nie przeszkadzają śmieszne kępki trawy 2d które mają wysokośc samochodu i przenikają przez pojazdy jak na gameboyu
ale i tak poprawili gre całkiem mocno - inaczej byłby krap
PS - ja nie mówie ze f1 jest brzydkie tylko że otoczenie jest zaledwie lekko podciągniete z ps2 - przeciez to widać na nowych skrinach jak na dłoni... i oczywiście mogą to jeszcze zmienić /