Autor Wątek: F1  (Przeczytany 39152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
F1
« Odpowiedź #160 dnia: Stycznia 13, 2007, 15:48:23 pm »
Ale też nie zadziwiająco (przynajmniej dla mnie).

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
F1
« Odpowiedź #161 dnia: Stycznia 13, 2007, 16:03:16 pm »
Cytat: "nakimushi"
Cytat: "Supersonic"
Nowe screeny
http://www.consolewars.de/news/14878/neues_zu_formula_one_championship_edition/

:lol:  nadal nie możecie odróznic gry od renderów  :lol:
pisałem ze poprawiona gra z ps2 to wy sie jaracie fotkami z kamer i skanami albo obrazkami z jakiegos photo mode

sam jestes photo mode :lol:
screeny sa słabe, ale zazwyczaj ta gra wyglada na screenahc znacznie lepiej. Polecam takze poczytac jakies wrazenia z wersji jap. graficznie to ta gra to najwyzsza połka (a nie pisac bzdury o jakims photo mode)

http://generationdreamteam.free.fr/imagesjeux/flight.gif

8)

PS. Gra w Stanach bedzie w sprzedazy 28lutego (potwierdzony tryb online)
Wiec sadze ze gierka bedzie do dostania unas w dzien premiery PS3.

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #162 dnia: Stycznia 13, 2007, 17:12:43 pm »
żałosne są te twoje porównania  :lol:

czy wersja z ps2  nie wygląda równie obiecująco z kamery   :P

Supersonic

• Gość
F1
« Odpowiedź #163 dnia: Stycznia 13, 2007, 18:02:23 pm »
Nakimushi widzę ze bardzo ci zależy żeby pokazać jakie to F1 jest brzydkie

playing girl

• Przodownik pracy
F1
« Odpowiedź #164 dnia: Stycznia 13, 2007, 18:22:01 pm »
No muszę przyznać, że to najbardziej fotorealistyczna gra jaką miałam okazję widzieć o_O Jeśli to będzie wyglądać tak naprawdę, to ja nie mam pytań. Czasami naprawdę nie wiadomo, który to screen, a która to fotka. Btw, mam nadzieję, że zrobią np Burnouta o takiej grafice, bo jakby nie było, F1 nie jest grą dla mas..

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #165 dnia: Stycznia 13, 2007, 18:26:33 pm »
Cytat: "Supersonic"
Nakimushi widzę ze bardzo ci zależy żeby pokazać jakie to F1 jest brzydkie

nie w tym mam interes kolego - po prostu oprócz pięknych bolidów ta gra ma kiepskie otoczenie.
dlatego śmiesza mnie takie porównania jakie pokazano - kawałek kasku czy kawałek samochodu to juz na ps2 w replayach wyglądało świetnie ( teraz dochodzi wysoka rozdzielczość, shadery i wiecej poligonów )

pokaż mi chociaż jedną fotkę gdzie otoczenie można porównać do zdjęcia ?  :roll:

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
F1
« Odpowiedź #166 dnia: Stycznia 13, 2007, 18:32:06 pm »

Supersonic

• Gość
F1
« Odpowiedź #167 dnia: Stycznia 13, 2007, 18:41:17 pm »
pokaż mi chociaż jedną fotkę gdzie otoczenie można porównać do zdjęcia ?

Tak nigdy nie napisałem (chociaż są osoby które racjowały się pisząc fotorealizm lub że nie widzą różnicy między screenami a prawdziwym zdjęciem) więc nie mam powodów by udowadniać zdjęciami że otoczenie wygląda ładnie. Sam od pierwszych screenów uważałem że otoczenie jest przeciętne/dobre za to wykonaniem bolidów jestem bardzo usatysfakcjonowany.

Iras a na mnie narzekałeś że daję zbyt wielkie screeny na forum   :wink:

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #168 dnia: Stycznia 13, 2007, 18:48:21 pm »
Iras są już nowsze i bardziej aktualne fotki niż jedno podpicowane ujęcie dla reklamy ;)

nawet ta twoja fotka nie wygląda powalająco do fotki z GT4 na ps2

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
F1
« Odpowiedź #169 dnia: Stycznia 13, 2007, 19:03:24 pm »
nakimushi ma racje. Takie robienie odpowiednio dobranych fotek jest fajne ale trzeba pamiętać o tym że to mało ma często wspólnego z samą grą. Zresztą te fotki powyżej chyba najlepiej to pokazują.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
F1
« Odpowiedź #170 dnia: Stycznia 13, 2007, 19:43:27 pm »
Przecież w trakcie jazdy chyba nikt nie bedzie zwracał uwagi na otoczenie - zwłaszcza przy prędkości przekraczającej 300km\h

Supersonic

• Gość
F1
« Odpowiedź #171 dnia: Stycznia 13, 2007, 19:46:35 pm »
Cytat: "Snake_Plissken"
Przecież w trakcie jazdy chyba nikt nie bedzie zwracał uwagi na otoczenie - zwłaszcza przy prędkości przekraczającej 300km\h

Ale jak wyjedziesz poza tor na trawkę czy żwir to nie będzie wesoło :|

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #172 dnia: Stycznia 13, 2007, 22:37:51 pm »

nie w tym mam interes kolego - po prostu oprócz pięknych bolidów ta gra ma kiepskie otoczenie.
:

grałes w tą gre?
poczytaj sobie relacje ludzi ktorzy grali w F1 (chodzby relacje na Gameonly) a nie pie#^%&isz te swoje głupoty w zapartego

Ciekawe czy nadal bedziesz wypisywał te swoje brednie po pierwszych recenzjach.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
F1
« Odpowiedź #173 dnia: Stycznia 13, 2007, 22:44:24 pm »
Cytat: "pokrytyśniegiem"
Ciekawe czy nadal bedziesz wypisywał te swoje brednie po pierwszych recenzjach.

Wtedy przejdzie do innej gry pisać, zę brzydkie :lol: A w tym topicu sie nei wy[powie=p

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #174 dnia: Stycznia 13, 2007, 22:47:49 pm »
wiesz to tak samo bylo w topicu MS, twierdził w upartego ze gra jest brzydka (oczywiscie wszytsko na podstwie screeno i filmikow z netu)
ale jakos po relacji z dema w PSXE i N+ juz tam sie nie udziela
 :lol:

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #175 dnia: Stycznia 14, 2007, 15:16:28 pm »
Cytat: "Snake_Plissken"

jasne  :lol:  to może w takich grach jak F1 czy wipeout albo Burnout wogóle olać otoczenie i zrobić tylko ładne pojazdy ?  :mrgreen:

grałes w tą gre?
poczytaj sobie relacje ludzi ktorzy grali w F1

nie grałem - ty też nie... ja oceniam po materiałach jakie są w necie./
nawet jeśli gra dostanie 9 w jakimś serwisie nie oznacza że jest świetna.
Ile razy mam pisać że np IGN daje 9 grom z przed paru lat na pc ( np FEAR )
grałem w demo i gra wygląda średnio dla mnie i dla wielu ludzi/
więc nie zdziwi mnie jak F1 czy motorstorm dostaną 9 mimo słabego otoczenia.
Ludzie chyba już przyzwyczaili się do słabszej grafiki w serwisach i oceniają gry dużo wyżej niż na początku gdy wyszedł X360 i jego gry musiały być oceniane zaraz po renderach Sony.
Teraz ludzie już wiedzą do czego jest zdolne ps3 i nie dadza niższej oceny grze gdy widza że konsola może wiecej nie pociągnąc.

wiesz to tak samo bylo w topicu MS, twierdził w upartego ze gra jest brzydka (oczywiscie wszytsko na podstwie screeno i filmikow z netu)

nie mam netu ostatnio wiec żadko gdziekolwiek coś pisze misiaczku ;)
motorstorm też ma dużo słabych rzeczy - na filmiku gra wygląda średnio jak dla mnie a fotki to można sobie wsadzić wiesz gdzie
 :idea:

jakoś nikomu nawet nie przeszkadzają śmieszne kępki trawy 2d które mają wysokośc samochodu i przenikają przez pojazdy jak na gameboyu  :lol:
ale i tak poprawili gre całkiem mocno - inaczej byłby krap

PS - ja nie mówie ze f1 jest brzydkie tylko że otoczenie jest zaledwie lekko podciągniete z ps2 - przeciez to widać na nowych skrinach jak na dłoni... i oczywiście mogą to jeszcze zmienić /

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
F1
« Odpowiedź #176 dnia: Stycznia 14, 2007, 16:09:18 pm »

grałes w tą gre?
poczytaj sobie relacje ludzi ktorzy grali w F1

nawet jeśli gra dostanie 9 w jakimś serwisie nie oznacza że jest świetna.
Ile razy mam pisać że np IGN daje 9 grom z przed paru lat na pc ( np FEAR )
grałem w demo i gra wygląda średnio dla mnie i dla wielu ludzi/
więc nie zdziwi mnie jak F1 czy motorstorm dostaną 9 mimo słabego otoczenia.
Ludzie chyba już przyzwyczaili się do słabszej grafiki w serwisach i oceniają gry dużo wyżej niż na początku gdy wyszedł X360 i jego gry musiały być oceniane zaraz po renderach Sony.
Teraz ludzie już wiedzą do czego jest zdolne ps3 i nie dadza niższej oceny grze gdy widza że konsola może wiecej nie pociągnąc.

Nakimushi widze że uważasz iż gry ocenia się pod kątem grafiki przedewszystkim. Musze Ci powiedzieć w sekrecie że się mylisz.

nie mam netu ostatnio wiec żadko gdziekolwiek coś pisze misiaczku ;)
motorstorm też ma dużo słabych rzeczy - na filmiku gra wygląda średnio jak dla mnie a fotki to można sobie wsadzić wiesz gdzie

Mówisz że fotki można wsadzić sobie gdzieś? Hmm to czemu zaraz potem piszesz coś takiego:

PS - ja nie mówie ze f1 jest brzydkie tylko że otoczenie jest zaledwie lekko podciągniete z ps2 - przeciez to widać na nowych skrinach jak na dłoni... i oczywiście mogą to jeszcze zmienić /

Jak to widać to na nowych skrinach. Przecież sam uważasz że fotki to można wsadzić sobie gdzieś. A to Ci dopiero psikus. Sam sobie zaprzeczasz.

Polecam Ci poczytać PsxExtreme i Neo+ raz jeszcze i dokładnie a dowiesz się że Motor Storm wygląda obłędnie.

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #177 dnia: Stycznia 14, 2007, 16:16:16 pm »
Cytat: "MarcePan"
Nakimushi widze że uważasz iż gry ocenia się pod kątem grafiki przedewszystkim. Musze Ci powiedzieć w sekrecie że się mylisz

mamy oceniać muzykę czy grywalność na podstawie fotek ? :roll:

Polecam Ci poczytać PsxExtreme i Neo+ raz jeszcze i dokładnie a dowiesz się że Motor Storm wygląda obłędnie

a ja polecam posłuchac rydzyka albo leppera -
dlaczego uważasz że można kogokolwiek słuchać czy czytać i brać sobie do głowy czyjes przekonania ?
może dla Neo+ gra wygląda obłednie ale dla nich również gry na ps2 czy PSP wyglądają obłędnie.

trzeba sobie zadać pytanie czego oczekujesz od nowych konsol ? jesli nie oczekujesz nic nowego to gry napewno będa dla ciebie i całej reszty obłedne

ja oczekuję wielu zmian których na razie jest mało i bardzo rzadko widzę
i chyba mogę o tym pisać na forum

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
F1
« Odpowiedź #178 dnia: Stycznia 14, 2007, 16:38:13 pm »
Nakimushi widze że uważasz iż gry ocenia się pod kątem grafiki przedewszystkim. Musze Ci powiedzieć w sekrecie że się mylisz

mamy oceniać muzykę czy grywalność na podstawie fotek ? :roll:

Ale piszesz o ocenach wystawianych w czasopisamch i na serwisach więc uświadamiam Cie że tam oceny nie odnoszą tylko do grafiki. Bo z Twojej wypowiedzi widać że o tym nie wiesz.

Polecam Ci poczytać PsxExtreme i Neo+ raz jeszcze i dokładnie a dowiesz się że Motor Storm wygląda obłędnie

a ja polecam posłuchac rydzyka albo leppera -
dlaczego uważasz że można kogokolwiek słuchać czy czytać i brać sobie do głowy czyjes przekonania ?
może dla Neo+ gra wygląda obłednie ale dla nich również gry na ps2 czy PSP wyglądają obłędnie.

trzeba sobie zadać pytanie czego oczekujesz od nowych konsol ? jesli nie oczekujesz nic nowego to gry napewno będa dla ciebie i całej reszty obłedne

ja oczekuję wielu zmian których na razie jest mało i bardzo rzadko widzę
i chyba mogę o tym pisać na forum

Wiadome że dla Neo+ czy PE gry na PS2 wyglądały obłędnie ale na tamte czasy kiedy wystawiano im recki. Teraz w żaden sposób nie można porównynwać gier z past-genów do obecnej generacji. O czym Ty piszesz wogóle. Przecież to są rzeczy oczywiste.
PSP jak na handheldy prezentuje najwyższy poziom graficzny to też gry na niego są oceniane pod kątem konslek przenośnych.Nie wiem czemu nie potrafisz tego pojąć.

Moje oczekiwania obecne konsole spełniają w zupełności. Widać na Tobie Geras of War czy Motor Storm nie robi wiekszego wrażenia. Cóż, masz pecha i tyle.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #179 dnia: Stycznia 14, 2007, 17:14:23 pm »

A ja bardziej sugeruje tym co przeczytam w gazetach czy servisach.
A po screenach czy filmikach to mozna sobie oceniac....

Boze, ale teorie spiskowe :lol:

na filmiku gra wygląda średnio jak dla mnie a fotki to można sobie wsadzić wiesz gdzie

a widziesz dobrze ze napisałes na filmiku bo te nie oddaje tego jak ta gra wyglada

Mówisz że fotki można wsadzić sobie gdzieś? Hmm to czemu zaraz potem piszesz coś takiego:

Jak to widać to na nowych skrinach. Przecież sam uważasz że fotki to można wsadzić sobie gdzieś. A to Ci dopiero psikus. Sam sobie zaprzeczasz.

dokładnie chyba jakies rozdwojenie jaźni

The 2006 Season – Featuring all the official cars, circuits, drivers and teams of the 2006 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, including SCUDERIA TORRO ROSSO, SUPER AGURI F1 TEAM and MIDLAND F1 RACING.

Next Generation Experience – high definition visuals, full surround sound, extensive circuit details and lighting effects, progressive dirt and car damage, all thanks to the PS3's Blu-ray technology..

Wireless Motion Sensing Technology - Gamers can opt to drive the vehicles in Formula One Championship Edition by simply moving the SIXAXIS controller.

Race Online – bring your racing skills online and race your friends at speeds over 200 mph. Complete online feature set includes stat tracking and leaderboards.

True Realism – Feel the buzz of the paddock and the excitement of race day with authentic pre-race car preparations. Warm up your tires and get ready for the race with the parade lap.

Live Action Racing – Experience the real pressure of a GRAND PRIX race thanks to unexpected collisions and race incidents.
Introduction of the Safety Car – Choose the correct race strategy when the safety car is out: will you make an early pit stop to avoid being stuck in the traffic?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #180 dnia: Stycznia 14, 2007, 18:33:51 pm »
Nakimushi, na siłę szukasz jakichś rzeczy żeby się do nich doczepić i udowodnić, że gra jest fu i PS3 bee.

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
F1
« Odpowiedź #181 dnia: Stycznia 14, 2007, 19:32:30 pm »
Cytat: "Ibra"
akimushi, na siłę szukasz jakichś rzeczy żeby się do nich doczepić i udowodnić

Ten typ tak ma ...
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #182 dnia: Stycznia 15, 2007, 15:25:49 pm »
a może mam się zachwycać ściemnianymi skrinami i reckami na sponsorowanych serwisach ?  :lol:

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #183 dnia: Stycznia 15, 2007, 16:06:33 pm »
a może mam się zachwycać ściemnianymi skrinami i reckami na sponsorowanych serwisach ?  :lol:

hehe :lol:
on ma na wszytsko wyjasnienie,
nie grał, twierdzi ze gra wyglada słabo, ale ma za nic relacje ludzi ktorzy juz grali...przeciez on wie i tak lepiej :lol:

Iras

• PIERESTROJKA
F1
« Odpowiedź #184 dnia: Stycznia 15, 2007, 16:26:24 pm »
Ignorujcie go po prostu, bo to już jest przegięcie  :?

My wiemy swoje - nakimushi swoje.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #185 dnia: Stycznia 15, 2007, 17:18:59 pm »
Cytat: "Iras"

My wiemy swoje - nakimushi swoje.

ale nie mozna zapomniec ze prawda jest tylko i wyłacznie po jego stronie  :lol:

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #186 dnia: Stycznia 16, 2007, 16:03:25 pm »
ale nie mozna zapomniec ze prawda jest tylko i wyłacznie po jego stronie

hehe

My wiemy swoje - nakimushi swoje

szkoda słów na to jak podchodzicie do kilku negatywnych detali jakie wypisuje
to że nie zachwycam się waszą ulubioną grą oznacza że trzeba mnie ignorować ?  :lol:

gry na ps2 miały np - efekt rozgrzanego powietrza... po kilku latach zapomniano widać tego robić jak i innych rzeczy.
trawa w motorstorm przenika przez pojazdy a przeciez w MGS3 uginała sie pod postacią sneaka ...

takich przykładów jest więcej - trzeba zdać sobie czasem sprawe że cofamy się wstecz i ludzie nam jeszcze wbijają do głowy że to 4d i następna generacja  :lol:
jesteście marzycielami którzy łykają wszystko co napiszą serwisy i pod wpływem podniecenia nawet niezauważacie niedoróbek  :wink:

Iras

• PIERESTROJKA
F1
« Odpowiedź #187 dnia: Stycznia 16, 2007, 16:13:49 pm »
Cytat: "nakimuchi"
trawa w motorstorm przenika przez pojazdy a przeciez w MGS3 uginała sie pod postacią sneaka ...

Trawa w Oblivionie przenika przez postać, a przecież w MGS3 uginała się pod Snejkiem... Czy przez to gra jest słaba i nie next-genowa?  :|

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #188 dnia: Stycznia 16, 2007, 16:17:09 pm »
Czy przez to gra jest słaba i nie next-genowa?

to powiedz mi dlaczego ta gra jest next-genowa dla ciebie Iras ?

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #189 dnia: Stycznia 16, 2007, 16:24:25 pm »

to że nie zachwycam się waszą ulubioną grą oznacza że trzeba mnie ignorować ?  :lol:

lol
człowieku wytłumacz mi jedno jak mozna ocenic gre na podstawie filmikow czy screenow.
Nie miałes z tym tytulem zadnej stycznosci a juz twierdzisz ze to "lekko usprawniona wersja z PS2"
A najlepsze jest twierdzenie ze dobre opinie na temta tej gry to tylko i wylacznie sponsorówki
To juz jest mega LOL! :lol:

gry na ps2 miały np - efekt rozgrzanego powietrza... po kilku latach zapomniano widać tego robić jak i innych rzeczy.

Co zapomniano? w F1 masz rozgrzane powietrze, w Resistance tez masz rozgrzane powietrze, ale skad ty to mozesz wiedziec skoro widziałes gre tylko na screenach i filmikach z netu

takich przykładów jest więcej - trzeba zdać sobie czasem sprawe że cofamy się wstecz i ludzie nam jeszcze wbijają do głowy że to 4d i następna generacja  :lol:

Po pierwsze trawa w MS jest w 3D, wiedzial bys to gdybys poczytal relacje kogos kto gra, ale ty oczywiscie widziałes tylko screeny i wiesz lepiej :lol:
Poza tym podałes fajny przykład, to teraz moja kolej...
w Blacku mozna rozwalac sciany, wszytsko efektowanie wybucha, a co oferuje w tej kwestii PDZ?
Cofamy sie!!! :lol:

Gry na PS3 posiadaja naprawde fajne efekty ktore prozno szukac w grach na X360, chodzby krople deszczu w F1, padajacy snieg czy pekajace szyby w Resistance lub błotko w MS.
To sa drobne szczegóły ktore ciesza, a ktorych prozno szukac na konsoli ktora jest juz ponad od roku na rynku.

Aro122

• Obywatel
  • **
F1
« Odpowiedź #190 dnia: Stycznia 16, 2007, 16:40:47 pm »
Mocniejszy procesor PS3 (choć trudniejszy w programowaniu) robi swoje, co w rezultacie PS3 będzie mogło wytworzyć o wiele realistyczniejsze efekty niż xbox 360 :) .

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #191 dnia: Stycznia 16, 2007, 16:53:03 pm »
Gry na PS3 posiadaja naprawde fajne efekty ktore prozno szukac w grach na X360, chodzby krople deszczu w F1, padajacy snieg czy pekajace szyby w Resistance lub błotko w MS.
To sa drobne szczegóły ktore ciesza, a ktorych prozno szukac na konsoli ktora jest juz ponad od roku na rynku

ale jesteś niesamowity  :lol:
krople deszczu już od paru lat są w grach wyścigowych
śnieg od kilkudziesięciu
a pękające szyby....

rozumiem że tylko ps3 potrafi takie sztuczki ;)
dlaczego uważasz że ja bluzgam coś przeciwko ps3 i próbuję wywyższać x360 ?

Po pierwsze trawa w MS jest w 3D, wiedzial bys to gdybys poczytal relacje kogos kto gra, ale ty oczywiscie widziałes tylko screeny i wiesz lepiej

trawa 3d narazie kolego jest tylko w CoD3 - gdzie każde żdzbło jest osobnym splajnem 3d

a relacje kogoś kto gra (np 18 letni uczeń który nie ma pojęcia o grafice) pozostawiam dla ciebie/

Poza tym podałes fajny przykład, to teraz moja kolej...
w Blacku mozna rozwalac sciany, wszytsko efektowanie wybucha, a co oferuje w tej kwestii PDZ?
Cofamy sie

tak cofamy się
i to jest bardzo nieciekawe dla graczy bo grę robi się pod jakiś standard albo pod jakąs sztuczkę...
dzieki czemu w grach za pare lat możemy nie mieć nawet fizyki bo ktoś wymysli sobie że postacie będą miały symulacje włosów w czasie rzeczywistym   :|
(silniki fizyczne co prawda sa do kupienia więc to mało prawdopodobne ale podaję to tylko dla przykładu)

człowieku wytłumacz mi jedno jak mozna ocenic gre na podstawie filmikow czy screenow.
Nie miałes z tym tytulem zadnej stycznosci a juz twierdzisz ze to "lekko usprawniona wersja z PS2"
A najlepsze jest twierdzenie ze dobre opinie na temta tej gry to tylko i wylacznie sponsorówki
To juz jest mega LOL

a dlaczego ty nie mając styczności z grą oceniasz ją jako niesamowitą po czyiś opiniach ?
skąd wiesz że osoba pisząca nie ma innego gustu niż ty i np - wogóle nie patrzy na otoczenie tylko na samochód i prostą sztuczke z kropelkami które na 50 calowym tv w HD robi na nim takie wrażenie
 :roll:

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #192 dnia: Stycznia 16, 2007, 17:16:02 pm »
To sa drobne szczegóły ktore ciesza, a ktorych prozno szukac na konsoli ktora jest juz ponad od roku na rynku

ale jesteś niesamowity  :lol:
krople deszczu już od paru lat są w grach wyścigowych
śnieg od kilkudziesięciu
a pękające szyby....

po pierwsze do tej pory nie miałes tak wykonanego sniegu, deszczu, blota czy pekajacych szyb i to jest fakt
po drugie nie miałem na mysli ze X360 nie pociagnie takich efektow (bo pociagnie bez problemów)
chodziło mi tylko i wyłacznie o to ze posiadacze PS3 juz na starcie dostana gry z takimi smaczkami, ktorych prozno szukac w ponad rocznej konsoli M$

dlaczego uważasz że ja bluzgam coś przeciwko ps3 i próbuję wywyższać x360 ?

bo wiekszosc twoich postow jest utrzymana w takim tonie?

trawa 3d narazie kolego jest tylko w CoD3 - gdzie każde żdzbło jest osobnym splajnem 3d

a relacje kogoś kto gra (np 18 letni uczeń który nie ma pojęcia o grafice) pozostawiam dla ciebie/

a powiedz mi, trawa w MGS# jest w 3D czy 2D?
Pytam bo nie znam sie na grafice.

a dlaczego ty nie mając styczności z grą oceniasz ją jako niesamowitą po czyiś opiniach ?
skąd wiesz że osoba pisząca nie ma innego gustu niż ty i np - wogóle nie patrzy na otoczenie tylko na samochód i prostą sztuczke z kropelkami które na 50 calowym tv w HD robi na nim takie wrażenie

Gre oceniam jako bardzo dobrze wygladającą juz po filmikach z netu.
 Nie moge sie doczekac kiedy odpale ten tytuł na swoim TV bo wiem ze wrazenie z gry beda jeszcze wieksze niz z trailerow ktore nie oddaja jak ta gra wyglada (a mimo to robia na mnie bardzo pozytywne wrazenie)

Co do relacji ludzi... to nie jest jedna relacja, gra jest dostepna na PS Store (demo) wiec mozna tu i ówdzie poczytac ze graficznie ta gra kopie w tyłek (min. na IGN)

Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tej gry.

Aro122

• Obywatel
  • **

Supersonic

• Gość
F1
« Odpowiedź #194 dnia: Stycznia 17, 2007, 08:37:08 am »

Tu się zgadzam.

Ładne te screeny szkoda tylko że to są poprzednie a ostatnie (do których dałem linki) wyglądają słabo  :(
Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tej gry.

Ja też, ale grafa w grach traktujących o F1 nie liczy się dla mnie jakoś szczególnie oczywiście nie może wyglądać słabo ale najważniejszy jest gameplay, niegrywalne F1 to nie F1  :mrgreen:

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #195 dnia: Stycznia 17, 2007, 13:46:31 pm »
Cytat: "Aro122"
1. Widać odbicie w wodzie F1http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/748/748622/formula-one-championship-edition-20061201080319886.jpg

na tym skrinie widać otoczenie
developer przegina na maxa  :evil:
zatłukł bym gościa jakbym byl jego wydawcą

Iras

• PIERESTROJKA
F1
« Odpowiedź #196 dnia: Stycznia 17, 2007, 13:47:46 pm »
Nie będe pokazywał palcem, kto tu przegina na maxa...

nakimushi

• Gość
F1
« Odpowiedź #197 dnia: Stycznia 17, 2007, 14:08:21 pm »
nie każdy Iras musi mieć piane na buzi na widok wysokiej rozdzielczości i paru kropli na szybie

ja uwielbiam F1 i długo przed Kubica oglądałem Damona Hilla więc mam nadzieje że poprawią tą grę i będzie świetna.

Paskudzac na developera nie mam nic do ps3 bo to nie wina konsoli że kolesie sobie ida na łatwizne jak większość ludzi i przemodelowali tylko samochody

Rozumiem że akceptujesz takie otoczenie ? :cry:

Aro122

• Obywatel
  • **
F1
« Odpowiedź #198 dnia: Stycznia 17, 2007, 15:38:59 pm »
Nie no, akurat otoczenie na tym screenie niewątpliwie nie zalicza się do najlepszych, ale moim zdaniem jest to spowodowane padaniem deszczu. W efekcie końcowym trawa wydaje się rozmyta. Widocznie ujęcie im nieudało się, albo developer nie potrafi tworzyć ładnej trawy... Tak apropo, z filmików można już osądzić wygląd otoczenia, (nie będę się rozpisywał ale napisze tylko jedno REWELACJA !!!) drzewa niemal jak prawdziwe + przebijające się przez nie światło + prawdziwe krople deszczu + świetnie wykonane modele F1  = ABSOLUTNY REALIZM.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
F1
« Odpowiedź #199 dnia: Stycznia 21, 2007, 16:17:34 pm »
Troche nowych informacji.

all drivers, card, tracks and teams (inklusive Scuderia Torro Rosso, Super Aguri F1 Team und Midland F1 Racing) of the season 2006 are included
- High Next-Gen experience thanks to HD-graphics, sourround sound, extensive trackdetails, lighteffects, increasing dirt and car collision/damage model
- intuitive contol thanks to the motion sensors of the Sixaxis controller
- online functions: races, statistics, ranking lists
- realistic F1 feeling by means of warm-up & inroduction laps, unexpected collisions/events/incidents
- introduction of the Safety Car: plan during a safety-car-phase your new racing strategy (for instance, a pit stop earlier then actually planed)

Formula 1 Championship Edition is going to be released a the time (could be also on PS3 launch day) of the PS3 european launch.

Roznego rodzaju statystyki i rankingi w trybie online cieszą.