0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mechy uwielbiam, szybka siekę też a anime wielbie (ta perfekcja grafiki), miks tego wszystkiego znajde najpewniej w ZOE3, więc jest na co czekać
Zwłaszcza ze gre robi sam mistrz Hideo. To dodatkowo podniesie sprzedaż poza Japonią( bo w Japoni ta gra sama będzie sie sprzedawać) Very Happy
Dwójka tak tnie, że nie da się w to grać. Oby teraz wszystko było ultra płynne. Bo kiedy nagle z 60fps przy jakiś wybuchach framerate spada do 20 klatek, to nie jest zabawnie aż odechciało mi się grać w to z tego powodu. Nawet The Getaway, gdzie gra zwalnia przy każdym ruchu kamery nie było takie denerwuące.
Cytat: "Ring"Dwójka tak tnie, że nie da się w to grać. Oby teraz wszystko było ultra płynne. Bo kiedy nagle z 60fps przy jakiś wybuchach framerate spada do 20 klatek, to nie jest zabawnie aż odechciało mi się grać w to z tego powodu. Nawet The Getaway, gdzie gra zwalnia przy każdym ruchu kamery nie było takie denerwuące.Ej no ale jak ja tez nie lubie zwolnien i to bardzo ale to co pokazuje zoe2 na ps2 to jest szczyt fakt ze potrafi chrupnac ale ile przeciwnikow na ekranie i jak blyskawicznie wszystko sie porusza masa rozblyskow smug wybuchow no musialo chrupnac ale przeciez nie jest to nagminne przez wiekszosc czasu wszystko gra porzeciez drugiej tak szybkiej gry chyba nie ma nawet ninja gaiden nie byl taki szybki wedlug mnie odwalili kawal dobrej roboty
ZOE 3 will be shown at Sony's next game expo and it's Ps3 exclusive and it's going to be fully integrated with online multiplayer that host up to 32 players...