Gram.TV można określić jedynie słowem ŻENADA w wykonaniu TV4, producentów tego szajsu i prowadzących, którzy na siłę chcą zaistnieć w telewizycje mimo, że już raz próbowali ze średnio fajnym Gejmboksem...
Oczywiście na początku, kiedy dowiedziałem się o tym programie pomyślałem, że to dobrze, że powstaje coś nowego, kolejna inicjatywa. Ale niestety- nie udało się.
Już nawet nie będę narzekał o braku jakiejkolwiek zapowiedzi czy choćby zdawkowej wzmianki o Wii... Nie przysram temu grubasowi, że to jego "strzała" było równie zabawne, co Wierzejski z bananem na ryju wymachujący białą różyczką na wiecu...Nalezy jednak zjechać producentów za krótki czas emisji, STRASZNĄ pobieżność prezentowanych materiałów, mało dokładną skalę ocen, która pojawia się w akompaniamencie po prostu debilnej animacji z robotem(?) a la ZOE i muzyczki godnej ś.p. Commodore 64 czy też zwyczajne lansowanie się dystrybutora- chodzi oczywiście o Worms Forts jako Klasykę. Buehehe.
Ogólnie to wczoraj looknałem Escape, archiwalny odcinek i z czystym sumieniem stwierdzam, że program z bądź co bądź tandentej Polonii 1 jest tysiąc razy lepszy od idiotycznie brzmiacej nazwy Gram.TV....Do Hypera tez mu daleko.