Na początek najważniejsze informacje:
- Termin: 25-26 listopada 2006 roku
- Miejsce: Międzynarodowe Targi Poznańskie, Pawilon 15 C
- Godziny otwarcia: 25 listopada, sobota godz. 10-20; 26 listopada, niedziela godz. 10-18
- Bilety: 13 zł za jeden dzień, 20 zł karnet dwudniowy (bilety do kupienia w kasach przed Targami)
Turnieje :
Tekken 5 – Tu obowiązuje wpisowe w wysokości 20 zł od osoby + do tego należy doliczyć kaskę na bilet. Swój udział potwierdzili już najlepsi gracze z Polski. Ponadto w turnieju udział wezmą zawodnicy z Niemiec, Finlandii, Wielkiej Brytanii oraz wielokrotny mistrz świata, bodaj najbardziej utytułowany zawodnik Tekkena Ryan Hart z UK.
Pro Evolution Soccer 6 – zasadę mamy jedną: PGA powinno być platformą spotkań osób z wszystkich najważniejszych scen. I tak staramy się działać. Dlatego nie powinno na PGA zabraknąć PES’a. I nie zabraknie! Wpisowego nie ma, żeby wziąć udział w turnieju, wystarczy przyjść na imprezę i kupić bilet.
Gears of War – jeden ze sztandarowych tytułów na konsolę Xbox 360. Obok turnieju odbędzie się pokaz specjalny tej gry. Tego nie wolno ominąć. By wziąć udział w turnieju wystarczy mieć bilet na PGA.
Nie jest to zamknięta lista turniejów! Jeszcze coś do niej dojdzie, ale o tym dowiecie się nieco później. O nagrodach poinformujemy za kilka tygodni. Wciąż nad tym pracujemy, tak aby były jak najbardziej atrakcyjne.
Panie! Panowie! Głównymi Sponsorami Poznań Game Arena 2006 – Digital Arena są:
AMD, Creative i Microsoft !
No to parę słów ode mnie jako ze w tym roku nie ma playstation experience (buuuuuu!!) bedzie to jedyna wieksza impreza z konsolami w tle teraz pytanie kto tam bedzie ? Ja narazie na 70% bede i pokomentuje wydarzenia zwiazane z konsolami jak wszystko wywalcze to bedziecie mogli to obejrzec na
www.hs.owned.pl na zywo albo sciagnac pozniej material Kto mnie zjedzie w tekkena czy gears of war?