Witam konsolowcow
a przedewszystkim zwolennikow M$. Chyba kazdy widzi ze jestem tu nowy
Postanowilme przezucic sie z PCeta na XBOX'a 360. Z tego co zauwazylem konsole mozna kupic za ok 1,5 tysiaca z calkiem fajna gra
sporo to jak dla osoby niepracujacej regularnie no ale coz za przyjemnosc sie placi. Jeszcze kwestia telewizora bo niestety ale rodzinka odrazu powiedziala ze swojego mi nie uzyczy
I tu mam pytanie do osob ,,siedzacych" w elektronice. Ile musze wylozyc na telewizor do X'a? Pytam bo nie chce przeplacic
Czy mozna kupic jakis porzadny telewizor ale nie za jakies duze pieniadze?
Tak sie sklada ze XBOX'a 360 mam zamiar zakupic w II polowie sierpnia i stad tez moje 2 pytanie. XBOX 360 wyszedl juz jakis czas temu chyba ponad rok... Czy nie szykuje sie jakis kolejny next gen? Nie chce zeby sie okazalo ze wyloze 1,5 tysiaca a za rok wprowadza mi nowa konsole i zostane na lodzie... I czy nie zabraknie ciekawych tytolow na X'a?
Jakos nie trawie play'a sam nie wiem dlaczego
No i pytanie natury technicznej. Czy macie duzo problemow ze swoja konsola? Nie wiem czy wiesza sie czesto? Psuje...
Jestem zupelnym laikiem jesli chodzi o konsole w zasadzie to gralem raz na play station... No ale czasy sie zmieniaja a konsole zaczynaja zdecydowanie wychodzic na prowadzenie w porownaniu z pecetami wiec czas zmienic sprzet.
troche sie rozpisalem... za swoja niewiedze i noobostwo z gory przepraszam
jeszcze sie doksztalce
pozdrawiam