Dobra, obeszlo sie bez kupna nowego x'a heheheh, moja piekna, nigdy niepsujaca sie maszynka nadal dziala heheh.
Co bylo przyczyna, a no coz, zabralem x'a do kumpla, ma te wszystkie narzedzia do otwierania x'a (naprawia x'y poza gwarancja) i co sie okazalo heheh na laserze byl przyklejony kawalek tej lepkiej naklejki co jest na pudelku jak sie gry otwiera, tej z tymi x'ami. Musialo sie przykleic do plyty jak otwieralem a potem przeskoczylo na laser. Folie zdjelismy, laser mi ladnie przeczyscil ( pierwsze czyszczenie od zakupu konsoli, czyli od premiery ) i teraz dziecinka chodzi jak nowa hehe, juz dawno nie bylem tak szczesliwy
Dzieki anonimowy za odpowiedz
W ten sposob zostalo w kieszeni 200$, juz bylem w sklepie i mialem kupic ten HD DVD Player ale mysle szybko sprawdze jeszcze raz forum moze ktos odpisal ( a co ma sie net w cellphonie heheh) no i anonimowy wyskoczyl w sama pore. Jeszcze raz wielkie dzieki
Narazie nie mam w planach zakupu nowego x'a, ale co mnie przerazilo, to za przez chwile chcialem kupic PS3 bo x'ow nigdzie nie bylo, wii z reszta tez nie, ale na szczescie w pore odzyskalem zdrowy rozsadek, malo brakowalo i strzelil bym sobie samoboja