0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Teraz w sklepie z ciuchami spędzam godzinę
Gierka z początku Wow jak sie kupi.Pozniej zaczyna sie nudzic.Na koniec wrzucasz ją na pólke i zapominasz o niej.
Cytat: "Niter"Gierka z początku Wow jak sie kupi.Pozniej zaczyna sie nudzic.Na koniec wrzucasz ją na pólke i zapominasz o niej. To chyba mamy jakies inne wersje tej gry
Cytat: "Hubi"Cytat: "Niter"Gierka z początku Wow jak sie kupi.Pozniej zaczyna sie nudzic.Na koniec wrzucasz ją na pólke i zapominasz o niej. To chyba mamy jakies inne wersje tej gry A może inne gusta? Ja pograłem jakieś 70 godzin i już nie mam ochoty w nią grać, siadam, 20 minut bezsensownej jazdy po mieście i w czytniku znów ląduje MGS3.
No to zaszalales. 5 gwiazdek dla ciebie ***** [/color] [/b] .
Ja juz z tego Lego City kiedys filmiki nawet widzialem.
Takie sobie postanowienie adwentowe walnąłem : przejść VC od początku I co ? Spox ! Jeszcze mi się nie znudziła :] Niter może Ty masz inne gusta :]
Fajnie i sciagnijcie...http://www.sequentialpictures.com/moviesanandreas.html
cały czas 10/10 i tyle powiem
A mozna misje wykonywac ? Jak to jest, kiedy druga osoba chodzi ? Kim jest druga osoba,jest 2 CJ ?
Po misji w ktorej musisz zabic zioma z wibratorem i zdobyc klucz od dziewczyny bedziesz mógł grać na 2. To proste jesli ta dziewczyna bedzie w domu ,musisz podejsc do jej obok ( przy bagazniku) rozowego samochodu i tam beda 2 ludziki,jesli cj na to stanie i druga osoba nacisnie '' x '' na 2 padzie bedziecie mieli free run po miescie czyli bedziecie mogli robic wszystko, krasc bryki tylko ze jedna osoba prowadzi 2 strzela , bo tak ,ze 2 prowadza niestety sie nie da... pozatym mozecie latac 2 jetpackami naraz ;P helikopterem 2 osobowym,wkrasc sie do bazy wojskowej itp itd etc Jesli nie przeszedłes tej misji mozesz grac na 2 ale tylko przez 2 min i musisz np rozwalac samochody ; / a to jest nudne . Ps ta misja nazwya sie chyba wear flowers cos tam na gtasite bedzie pisała, misja toczy sie w las ventuars ( nie wiem czy dobrze napisałem) AHAA jesli laska nie przychodzi wpisz kod na przyspieszenie czasu ,kod moze wpisywac tylko cj i np kod na zycie bedzie działa tylko na cj !!!