Raz, popraw cytat
No właśnie, nie jestem kobietą...
No już poprawiłem, chochlik wpadł
Wojtq już samo stwierdzenie 'Wielki Bill' mówi, że darzysz sympatią tylko jedną konsolę - i nie jest to PS3.
To wcale nie musi nic znaczyć, mogło być użyte jako sarkazm, lub ironia, jednak czymkolwiek by to nie było, jest w tym określeniu trochę prawdy, co nie ? Ja nie darzę sympatią żadnej z konsol, bo to tylko maszynka
Na zakup muszę jeszcze poczekać troszkę, a przypuszczam, że w okresie wakacyjnym, kiedy zamierzam nabyć konsolę, zdecyduje się na X'a. Dlaczego? Cena. Raczej PS3 nie będzie dostępne w cenie ok. 1300, a jeśli by było, to wtedy bym się zastanawiał.
Staram się patrzeć jak najbardziej obiektywnie na sytuację konsol, i myślę, że w mojej poprzedniej wypowiedzi nie było nic, co mogłoby świadczyć o tym, że faworyzuję 360 - stwierdzam fakty, a one mówią, że jak narazie sytuacja Sony nie jest różowa, co nie znaczy, że spisuje je na straty! W przyszłości na pewno pokaże pazury.
Jeśli MGS4 ukaże się na xO to HALO3 i Gears of War 2 ukażą się na PS3. Inaczej mówiąc = impossible
Nie takie impossible, o ile Halo i GoW NIGDY na konsoli Sony się nie pojawiły, to MGS zagościł już na innych platformach - MGS1 - PSX, PC, MGS2 - PS2,PC,X, i tylko MGS3 nie opuścił pleja2.