Może dlatego że
a) jest ich bardzo mało
b) nie grałeś na najwyższym poziomie trudności.
Gralem na normalu ale jak ktos gral w DMC3 to wie ze na normalu jak ma sie pierwszy raz z ta seria do czynienia, to dostaje sie taki lomot jakiego malo, poza tym na normalu nie wprawiony gracz nie ma szans pokonac BOSS'a bez itemow i kilkakrotnego przechodzenia 1, 2, misji zeby kupic sobie pare atakow i miec jakie kolwiek szanse z 2 boss'em Cerberusem.
No tak, ale to zwrot do wszytkich fanbojow God of War swoja droga na pewno kupimy z kumplamami 2 czesc i mam nadzieje ze podwojny skok bedzie dynamiczny i przemyslany tak jak Air Hike w DMC 3 . Po prostu to Bardzo Dobra gra ale dla mnie to nie jest HIT roku .
Swoja droga Kratos to jeden z lepszych bohaterow w grach, bo ma charakter i cechy odrozniajace go od setek "lisci" ktorzy sa w milionach gier zawsze gra sie frajerem ktory rosnie w sile jest pokrzywdzony przez los, ale jednak tylko on moze uratowac swiat , nawet powod dla ktorego chcial wpi%^&$@* Aresowi jest spoko ^^. No i nie czujecie ze Amerykanski klimat saczy sie z tej gry? Ja lubie japonskie klimaty bardziej. Ale ten, ala amerykanski klimat nie ma wplywu na rozgrywke w rzadnym stopniu.