Limity na net są w większości krajów. Swego czasu grałem w AA na PC ze Szwedami i ci narzekali, że mają limity 60 czy 80gb. To było jeszcze póki TPSA nie wprowadziła ich. Mniejsza o to.
CassSept---> zapewne przeciążenie linii lub coś z kablem.*
Solid Snake 1989---> opisz jak dokładnie ten błąd się nazywa i jest to...zapewne coś z kablem.*
Vitryna---> niektórzy nie mają alternatywy. Np. ja mieszkam w domku i w pobliżu nie ma żadnej konkurencji poza kablówką. Z TPSA zwykle nie ma problemów więc po co zmieniac coś, co dobrze się sprawuje? Monopolistą to ta firma, powiedzmy sobie szczerze, była 5 lat temu. Na chwilę obecną sytuacja troche się zmieniła, rzekłbym, unormowała i coraz lepiej to wygląda.
* - przez pół roku miałem problemy z Neo+. Albo się disconnectowało albo jakieś błędy wyskakiwały. Nie pamiętam numerków, bo sporo ich było. W każdym bądź razie co było tego przyczyną? Ano to, że kabel był przecięty oraz co lepsze znajdowały się w nim tylko 2 żyły z 4. Spytacie, a gdzie 2 pozostałe? Odpowiedź jest taka: w 3/4 wypadków wszyscy mamy 2 z 4 żył, ponieważ 2 kolejne zabierają "fachowcy" z TPSA. Nie pytajcie dlaczego, tylko poszukajcie czy ich ktoś nie sprzedaje.