1min. 13 sek. w misji ( na czas - w celu odblokowania czegoś tam ) nr. - właśnie numeru nie pamiętam , ale piszę o tej misji gdzie trza się zmieścić w 1.20 , a 1.14 to najlepszy wynik jaki można zrobić - a mnie się udało raz zrobić 1.13 ( 1.14 - kilkanaście razy zrobiłem ) . 1.13 to abstrakcja i zbieg kilku " czynników enginu " - po kilkuset godz. grania .
Zgaduję że chodzi ci o 3 misję, gdzie porywamy awionetkę z pasa startowego?
Mi też się udało zmieścić w jakimś tam czasie odgórnie narzuconym i coś tam odblokowałem :]
Btw- ile się w to nagrałem, to wciąż nie wiem dokładnie na czym polegał sekret zdobycia złotego pistoletu w ostatniej dodatkowej misji- już skakałem po tych płytkach, kombinowałem, chodziłem wdłg opisów w N+ bodajże- i czasem to przejście było zaliczane, czasem nie :]
Nie o 3 misję mi idzie , a o misję " Military Archives " ( przejście na czas na 3 poziomie trudności - poniżej 81 sekund trzeba było zejść , aby odblokować BONUS ) .
Złoty GUN można zdobyć bez problemu , z tym że w NEO+ ścieżka była błędnie opisana - trzeba było iść ( pierwszy zakręt ) po lewej stronie , a nie po prawej .
Jak już się zaliczyło jakiś BONUS ( np. Golden GUN ) ,to był na stałe zapisany ( z tym że trzeba było go włączyć ) .
Jeśli ktoś chce do mnie napisać , zapraszam : pawdok3@interia.pl
Opublikowane: Czerwiec 17, 2008, 02:58:00
gierkę niedługo sprawdze leci do mnie przez allegro
Patosław , i jakie wrażenia ; aby w pełni czerpać przyjemność trza mieć dobrą gałkę w padzie .
Mnie ( od czasu GE 007 ) do tej pory żadna strz. FPP/TPP tak nie usatysfakcjonowała ( a grałem prawie we wszystko , ze znaczniejszych produkcji ) - ale ciągle czekam i jestem w " nadziei " .
Choć oceny 10/10 jej nie daję - dla mnie to jest , była i będzie to gra na 9+ ( " mimo " że to najlepszy FPPek w histori - obok DOOMa ) .
Niestety następca , Perfect Dark , nie był tak udany - zbyt niska płynność ( już 007 był na granicy przyzwoitości - nawet w tamtych czasach ; ala ratował się genialnym enginem , sterowaniem i ... padem ) , nierówny poziom poziomów i zbyt pstrokata ( lub uboga ) grafika/kolorystyka .