Dosyc głupie pytanko. W czasie słuchania muzyki mamy tylko 3 wizualizacje, można jakoś dodac własne ??
A gdzie sie włącza ten cały fan test?
Wietrzenie konsoli, przeprowadzałem, i o dziwo konsola po tej operacji jakby zaczęła ciut głośniej pracować Nie wiem co jest tego skutkiem...
A mozna rozdzielic te pliki na np. 2 pendrivy 16 giga?
Z tego co wiem to ps3 wykrywa dyski do 500GB, ale mogę się mylić Sam chce kupić nowy HDD i czytałem, że max 500 gb.
Cytat: Lem w Kwietnia 04, 2010, 11:48:20 amA mozna rozdzielic te pliki na np. 2 pendrivy 16 giga?Rozdzielić nie, ale czy nie jesteś w stanie ograniczyć się do 16 giga? Pousuwaj instalki gier i wszystko, co można łatwo odzyskać w inny sposób.
Czyli chujnia bo kumpel raczej nie bedzie usuwac 500giga danych tylko po to bym mogl zrobic backupa A mozna rozdzielic te pliki na np. 2 pendrivy 16 giga?
Jak zrobić w Ps3 aby muzyka leciała w tle, tak że mogę po wszystkich opcjach w xmb śmigać?
Czy czasem z jakimś updatem nie wywalili tej opcji? Kiedyś można było tak zrobić jak pisze Snake, ale teraz ni da rady, wtf?
Cytat: johnny23 w Kwietnia 04, 2010, 15:09:53 pmCzy czasem z jakimś updatem nie wywalili tej opcji? Kiedyś można było tak zrobić jak pisze Snake, ale teraz ni da rady, wtf? Da, tylko trzeba przestawić w opcjach dźwięku coś tam na 44khz.
Jak zmieniam w music settings -> output frequency z 48kHz na 44.1/88.2/176.4 kHz to jak słucham czegoś to jak wciśkam PS button, to się pyta czy wyłączyć odtwarzanie muzyki, więc to chyba nie to... więc johny pamiętasz jak to dokładnie zrobić aby działało tak jak ja chcę?
Dysk w PS3 pracuje w FAT32 wiec limit wynosi 2TB :]
Uboi, zmień na 48 Hz, tak jak pisze Snake'u.
Cytat: johnny23 w Kwietnia 04, 2010, 16:10:05 pmUboi, zmień na 48 Hz, tak jak pisze Snake'u. Tak miałem domyślnie i tak to owszem PS button mogę wcisnąć, ale do ustawień się nie wbije tym sposobem.
Cytat: ubol w Kwietnia 04, 2010, 16:31:02 pmCytat: johnny23 w Kwietnia 04, 2010, 16:10:05 pmUboi, zmień na 48 Hz, tak jak pisze Snake'u. Tak miałem domyślnie i tak to owszem PS button mogę wcisnąć, ale do ustawień się nie wbije tym sposobem.no bo jak pisałem nie da się....