0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "Axonn" P I Ę K N EPS. Mozesz mi napisac co to za aparat, bo planuje kupno cyfrowki i tak sie rozgladam a widze ze fotki swietnej jakosci.
Co to za model Bravi ??-ile na dzień dzisiejszy kosztuje ??Wygląda świetnie
wersja z 20GB nie ma tylko srebrnych wstawek i loga - wszystko jest czarna)
Czyli majac tv 720p mozemy ogladac filmy BR tylko w 480p ?
Ku mojemu zdziwieniu różnica pomiędzy obrazem 720p a 1080p była imperialistyczna!!
Ja dodam tylko, że testy PS3 będziemy przeprowadzać m.in. na TV z FullHD.
[Za takie twierdzenia swego czasu mało mnie nie zlinczowali na forum...
to kiedy mozemy spodziewac sie jakies obszernej relacji z tych testow? SmileMozna wiedziec jakie gry sprawdzicie?
Cytat: "TCM"Ma EOS DIGITAL REBEL XT (300D) oraz używa Adobe Photoshop 7.0 CE - tak mówi EXIF O ty nicponiu, nie zdarzaj mnie
Ma EOS DIGITAL REBEL XT (300D) oraz używa Adobe Photoshop 7.0 CE - tak mówi EXIF
kiedys sobię kupię play station
Cytujkiedys sobię kupię play stationTo ci dopiero Czy PS3 zatykaja sie dziurki? ;p (w wentylkuu)
Terrago jak byś mógł i jeśli czas Ci na to pozwoli to wrzucił byś screeny z instrukcją jak ustawić PS3 pod sieć. Ciekaw jestem czy tak samo łatwo się to robi jak w X360. Bo ja w X0 włączyłem ustawienia sieci na AUTO, podłączyłem X'a do PC przez kabel LAN i w PC jedyne co zrobiłem to udostępniłem łącze dla innych użytkowników oraz zdjąłem z niego zabezpieczenia. Poprostu interesuje mnie czy w PS3 też wystarczy tylko włączyć ustawienia na automatyczne i gdzie to zrobić. Jeśli to ma jakieś znaczenie to mam NEO 1MB.
Cytat: "MarcePan"Terrago jak byś mógł i jeśli czas Ci na to pozwoli to wrzucił byś screeny z instrukcją jak ustawić PS3 pod sieć. Ciekaw jestem czy tak samo łatwo się to robi jak w X360. Bo ja w X0 włączyłem ustawienia sieci na AUTO, podłączyłem X'a do PC przez kabel LAN i w PC jedyne co zrobiłem to udostępniłem łącze dla innych użytkowników oraz zdjąłem z niego zabezpieczenia. Poprostu interesuje mnie czy w PS3 też wystarczy tylko włączyć ustawienia na automatyczne i gdzie to zrobić. Jeśli to ma jakieś znaczenie to mam NEO 1MB.tak samo...
Cytat: "Ripmw"Cytat: "MarcePan"Terrago jak byś mógł i jeśli czas Ci na to pozwoli to wrzucił byś screeny z instrukcją jak ustawić PS3 pod sieć. Ciekaw jestem czy tak samo łatwo się to robi jak w X360. Bo ja w X0 włączyłem ustawienia sieci na AUTO, podłączyłem X'a do PC przez kabel LAN i w PC jedyne co zrobiłem to udostępniłem łącze dla innych użytkowników oraz zdjąłem z niego zabezpieczenia. Poprostu interesuje mnie czy w PS3 też wystarczy tylko włączyć ustawienia na automatyczne i gdzie to zrobić. Jeśli to ma jakieś znaczenie to mam NEO 1MB.tak samo...To w takim razie może jakiś screen gdzie w konsoli się to ustawia.
Powiedzcie no mi czy PS3 może odczytywać gry z PSX`a i PS2???
Tak PS3 odpala gry z PSX i PS2
Nie wszystkie