nie jakiś tam serwis tylko IGN chłopie
Modlisz sie do nich czy co?
wcale sie nie dziwie skoro gra jest krótka nie ma poziomu trudnosci ani Achievements
Jakos w Gearsach to nie przeszkadzalo. Co do poziomu to ostatnio pisali, ze jest trudna [no chyba, ze wciaz oceniasz gre na podstawie dema].
Achievements - hmm, to strasznie chorobliwe sie stalo ostatnio, brak achiev'ow skraca czas grania? Czy ktos musi Ci na sile narzucic jakis cel i dac za to pare bzdurnych punkcikow, bys w grze szukal smaczkow, czy probowal ja masterowac? Czy bez tego nie umialbys przechodzic gry inaczej niz na szybko, badz tylko raz na podstawowym poziomie trudnosci? Bo jesli tak to juz choroba ;\
Halo 3 bym tego nie porównywał po pierwsze nie ten gatunek
Czy ja je porownywalem? Nie, ja pilem do oceny gier na konsole po ocenach w roznych serwisach i sprawdzaniu, gdzie srednia wychodzi o te kilka % wieksza [nastepna choroba?
]
a po drugie w halo ludzie beda grali latami a HS jest na raz do przejścia
Teraz to Ty porownujesz gry. No taka jest cecha slasherow, ze nie da sie z nich zrobic dobrego multiplayera, ale za to da sie je przechodzic na tysiace roznych sposobow i za kazdym razem czerpac z nich taka sama frajde, czego nie mozna powiedziec o FPS'ach.
Co do samego Lair to tez nie uwazam, zeby gra byla na 4 czy 5. Gameplay moze sie nei wszystkim podobac [ja sam nie wiem jak wypada bo nie gralem], ale skreslac gre za to, ze mi sie nie podoba? Jestem ciekaw jaka ocene by wystawil ten recenzent w kategorii gameplay takim grom jak: Train Simulator, Total Annihilation Spring badz Flight Simulator - tez 4?