Tak..jestem okropny...A FE...brzydki Ja, bo ośmielam sie powiedzieć źle o grach na PS3...wstyd mi..naprawde!...
Pewnie nikt by sie nie czepial jakbys choc raz napisal cos pozytywnego, ale ze ciagle flamujesz w topicach obu dzialow to raczej nie spodziewaj sie innych reakcji.
i nie wmawiajcie mi że jestem uprzedzony do Sony bo miałem obie poprzednie maszynki...
Po prostu jestes uprzedzony do PS3...
I szkoda, ze nie odpowiedziales na pytanie o ten poprzedni spieprzony system-seller, ale poflame'owales z checia, prawda?
Ps. Ja np nie widze na X0 nic ciekawego poza trzema grami [exclusive'y]:Mass Effect, Dead Rising i Lost Planet - na PS3 T5:DR Online, HS, MotorStorm, Warhawk, no ale dla Ciebie najpewniej jest 10-15 fajnych exclusive'ow na X0 i 0-1 na PS3...
---
Nie wiem czy istnieje coś bardziej idiotycznego niż ta akcja z instrukcją... jeśli Bill Gates kogokolwiek przekupuje to są to na pewno w pierwszej kolejności kolesie od PR-u SONY...
Oni powinni juz dawno usunac caly dzial PR i zatrudnic nowych, madrzejszych ludzi..., Kaz Hirai zreszta tez powinnien wyleciec.