Odpowiadając na pytania.
Muzyka z grze jest jak zwykle świetna i idealnie pasuje do klimatu. Szkoda tylko że jest tak mało kawałków.
Można tworzyć własne pokoje ale opcji dołączania się do przyjaciół nie widziałem. Czasem pojawia się komunikat, który nie mieści się w ekranie (PRESS SELECT) i po wciśnięciu tego przycisku pojawia się jakaś dziwna tabelka z jakimiś tajemniczymi informacjami.
Online śmiga bardzo sprawnie i szybko. Większych lagów nie uświadczyłem ale wkurza że na początku wyścigu wszyscy są nietykalni (przezroczyści).
Muszę przyznać że online mocno mnie zaskoczył. Wczoraj do niemal 1 w nocy w to grałem bo tak miodny jest ten tryb. Non stop akcje, gracz skupia się na power up'ach żeby tylko skopać tyłek liderowi. Bronie są naprawdę fajnie dopracowane. Czuć ich moc co jeszcze bardziej potęguje rozgrywkę.
Minusy to zdecydowanie liczba tras. Jest ich za mało, są zbyt krótkie i za mało wykręcone. Pod względem tras pierwszy Wipeout na PS2 nie ma sobie równych. Mam tylko nadzieję że będzie możliwość ściągania tras z PStore. Można by się doczepić do prędkości gry, ale jeśli komuś jej brakuje to polecam tryb ZONE. IMO szybkość podczas wyścigu jest dobrze wyważona i pozawala na zdrową rywalizację tak aby na torze ciągle coś się działo.
Podsumowując napisze tylko tyle że za 65zł to obowiązkowy zakup i wcale nie dziwię się tak wysokim oceną w prasie i na serwisach internetowych.
Opublikowane: Wrzesień 26, 2008, 09:33:58
MarcePan, witam w gronie fanów anti-g league. Mam nadzieję, że zachwycisz się nie tylko grafiką.
Wczoraj grałem dwa torunamenty online. Jeden to ten co dałem fotkę. Były to zawody składające się z 4 wyścigów w klasie Rapid bodajże. Potem wystartowałem w onlinowy turnieju z 12 wyścigami w klasie Flash (chyba najszybsza). Zabawa była przednia tym bardziej że udało mi się zwyciężyć.
PS. Nie widziałem że da się własny soundtrack wrzucić.
Jak to zrobić?