Mam problem z sejwami w WHD chodzi o to ,ze mam wersje pudełkowa wajpałta i porobione wyscigi na złoto teraz sciagnalem go z psstore widzi trofea ale sejwa nie wszystko trzeba grac od nowa. Ma ktos podobnie?
Jesteś nadgorliwy i pobierasz już posiadaną grę, to masz za swoje
A poważnie, to spróbuj nadpisać nowy "Save game data" skopiowanym sejwem z wersji ze złotkami i usunąć duplikaty w "Game Data Utility" (jeśli są). Nie wiem, czy to zadziała, nie mam konsoli obok i nie mogę sprawdzić. Niewesoło będzie, jak nie masz kopii zapasowej sejwa, a zainstalowany z PSN W:HD nadpisał Ci automatycznie stan gry z już ogranego Wipeouta. Bądźmy dobrej myśli i miejmy jednak nadzieję, że tak się nie stało.
Może by zorganizować jakiś forumowy turniej w Wipeouta?
Dobry pomysł. Sporo ludzi siedzi teraz na serwerach (Welcome Back się kłania), więc nawet jeśli nie zrobimy spędu na turniej, to zawsze możemy coś pograć.
Mój PSN ID to "kertinos".
Grywam sporadycznie w weekendy, a jak wrócę z delegacji, to czasem w tygodniu polatam. Co do poziomu to napiszę, że jestem "średnio rozgarnięty" w temacie - szczególnie w odniesieniu do przelotów zajobów na youtube.
Jest/było tutaj kilku użytkowników, którzy na W:HD zjedli zęby, a platynki zdobią ich konto, więc z nimi nie ma co latać
Zagraj on-line z typami o poziomach >75, będziesz wiedział, o co chodzi.