Ocena 9/10 to przeciez swietny wynik... wiec WTF?! o co wam chodzi !? Ze subiektywna ocena recenzenta i jego argumentacja jest sprzeczna z waszymi opiniami/wrazeniami z gry !? Dorosnijcie ludzie... nie kazdemu musi sie ta gra podobac, przypuszczam, ze moga sie trafic jeszcze nizsze oceny...
Czytaj dokładnie całą dyskusję na przyszłość. Nikt nie napisał że 9/10 to nisko. Było napisane tak:
Eurogamer - 9/10
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=259015&page=1
To są Ci od porównań bez efektów słońca itp? Przerosła ich ta gra czy co? Owszem ocena 9/10 jest wysoką ale czy to nie oni dali Halo3 10/10? Może się mylę ale chyba któraś z tych 3 gier (GeOW, BS, Halo3) zebrała u nich 10/10? Do tego dochodzi fakt 8/10 dla MGS4 od tego serwisu.
Cytat z recki.
LittleBigPlanet lets them run wild, with unprecedented results, but it locks the majority out of the creative process, because it's time-consuming and simply not very enjoyable.
LBP to gra, która innowacją i rozmachem zjada wszystkie FPS'y i inne gatunki. No ale dla EG BS czy Halo3 to gry wyjątkowe. Mimo iż piszą że czegoś takiego jak LBP nie widzieliśmy w świecie gier do tej pory to i tak wystawiają niższą ocenę niż (według ich oceniaczki) grze wyjątkowej.
Opublikowane: Październik 13, 2008, 14:30:42
Przesadzacie... Pogódźcie się z tym że gra nie dostanie 10/10 w każdym serwisie.
Oczywiście nie mówie że będzie przez to słaba, sam nie grałem, ale te oburzanie się o 9/10 (rzeczywiście strasznie nisko ), jest śmieszne.
W dodatku punktują też exclusive'y na Xa, popatrzcie sobie na oceny Blue Dragona czy Infinite Undiscovery. Póki co, nie zawiodłem się nigdy na ich ocenach, a 9 w skali tego serwisu to gra doskonała.
Grałem w BS, który u nich zebrał 10/10 i dlatego stąd moje ogromne zdziwienie. BS nie jest grą, która zasługuje na takie noty. Jednak jeśli według nich w tamtych czasach BS był tak innowacyjny i wyjątkowy to dlaczego LBP teraz nie jest?
......hmmmm no tak, dlatego że dla tych tępaków edytor jest za trudny i mapkę robi się zbyt długo.
EPIC FAIL dla recenzenta za to stwierdzenie. Po prostu pokazał całemu światu z kim mamy do czynienia.