Co do LBP to jest to zdecydowanie, największy powiew świeżości jaki spotka graczy na next-genach i co do tego nie mam wątpliwości.
raczej jaki trafi na bliźniaczki olsen, bo dużo ciekawsze i innowacyjne gry trafiały już na ds'a i wii i będą trafić. jedyne co nią wyróżnia od innych gier konsolowych to rozbudowany edytor poziomów, ale takie rzeczy w mniej lub bardziej zaawansowanej formie widzieliśmy już na pecetach lata temu.
W dobie setek fps'ów należą się gratulację deweloperom za pomysł na grę. Takie gry to jeden z powodów dla których warto posiadać platformę od Sony.
ok, tutaj mogę napisać tylko jedno LOLOLOLOLOLOLROTFLOLOLOL i ROTFLCOPTER.
jako zaletę posiadania ps3, która odróżnia ją od innych podajesz innowacyjne gry, które raz, że nie są wcale innowacyjne, a dwa, że jest to raptem jeden tytuł?! sorry, ale jeśli ktokolwiek szuka innowacyjnych gier to nie kupuje konsol hd, a wii/ds'a, które mają takich gier na pęczki - nie słyszałem jak dotąd o żadnej z osób, które by wybierały te maszynki jeśli twierdziły, że poszukują czegoś nowego(zawsze one kończą z ds'em lub wii w ręku).
pogódźcie się - LBP to jedynie zwykła platformówka z nieco bardziej rozwiniętym edytorem poziomów na myśl komputerowych produkcji. to jedynie hype i Spin Doktorzy sony, którzy próbują wam wcisnąć LBP jako innowacyjną produkcję.