Autor Wątek: Odpały w szkole :D:D  (Przeczytany 11229 razy)

pachu

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
Odpały w szkole :D:D
« dnia: Marca 13, 2007, 17:35:02 pm »
W temacie chodzi o to abyście podzielili się różnymi śmiesznymi sytuacjami w szkole.Tak jak na przykład rozwalenie okna, jakiś śmiesznych tekstów na lekcji itp.Temat zaczerpnięty z innego forum.

W mojej szkole odpały idą codziennie :D
Jeden z nich, który ostatnio przytrafił się mojemu koledze był następujący.
Graliśmy w marynażyka kto kopnie w drzwi tak aby wypier*olić zamek(w jednej z klas była lekcja, a my niby w kiblu)No to mój kumpel przegrał.
Stanął przy ścianie rozbiegł się i wypierdzielił z partyzanta w drzwi.Drzwi były oczywiście z drewna, więc jego noga musiała oczywiście zrobić dziurę i tam utknąć.Ja zacząłem się lać na cały korytarz gdy kumpel starał się wyjąć noge.Po chwili mu się to udało ale niestety uwolnił tylko nogę bez buta.Musiał otworzyć drzwi wziąść buta i zpierdzielić.Udało się.Naszczęście nauczyciela w klasie nie było.

Jeszcze jedna fajna sytuacja ale to już klasyk, w sumie to dwie.
Pierwszy numer to gdy nasza pani od Niemca się odwróci do tablicy to otwieramy jej mały osobisty dzienniczek(wpisuje tam zazwyczaj plusy lub jakieś ocenki z aktywności na lekcji) i wpisujemy sobie + albo 5 :D

Drugi fajny numer, który zdażył się tylko 2 razy to taki:
Wszyscy chłopacy siedzą przy ścianie, i kiedy jakiś nauczyciel rzuca słowo "karteczki" po czym odwróci się do tablicy to wszyscy ci co siedzą przy ścianie łapią za plecaki i wyjazd z klasy.Nauczyciel się odwraca i zawsze pyta co to było? a każdy odpowiada że to przeciąg drzwi otworzył :D

Podajcie swoje śmieszne sytuacje ze szkoły.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
Re: Odpały w szkole :D:D
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2007, 17:58:46 pm »
Cytat: "pachu"

Drugi fajny numer, który zdażył się tylko 2 razy to taki:
Wszyscy chłopacy siedzą przy ścianie, i kiedy jakiś nauczyciel rzuca słowo "karteczki" po czym odwróci się do tablicy to wszyscy ci co siedzą przy ścianie łapią za plecaki i wyjazd z klasy.Nauczyciel się odwraca i zawsze pyta co to było? a każdy odpowiada że to przeciąg drzwi otworzył :D

Podajcie swoje śmieszne sytuacje ze szkoły.

Takie pytanie do jakiesz szkoły chodzi? :)  Bo u nas cieżko by cos takiego zrobnić, w gimnazjum to jeszcze ale w liceum to za ucieczke to nagana :shock: . W gimnazjum to było pare ciekawych historii:
1. Sprawdzian z biologii, my z paroma kumplami uciekamy, cichaczem podchodzimy do do okna klasy i patrzymy pisza sprawdzian. My sie cieszymy, że nas nie ma a co najlepsze to babka sie nie skapła, ze nas nie ma :shock: . Ona jest zdolna puściła raz tekst do nasz koleżanki: "Czy ty jestes pijana" :? , oczywiscie zachowywała sie w miare normalnie :wink: .
2. Kolega z równoległej klasy sie wkurzył i walnął w szybe odzielajaca gimnazjum od podtawówki miał reke pokrwawiona troche, więc poszedł do higienistki a tak widzi chłopaka, który dostał odłamkiem z podstawówki :D .

Reszte opowiem kiedy indziej jak sobie przypomne te stare dobre czasy :P  i wene złapie 8) .
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Mtau

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
  • Remember, u're unique. Just like everyone else
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 13, 2007, 18:32:31 pm »
Mojego znajomego (nie żadnego kumpla) wywalili ze szkoły bo z jakimś chłopakiem zlali jakiegoś tam chłopaka (powtórzenie :P) i ukradli mu komórke,  potem zadzwonili z niej do jego starej i powiedzieli jej żeby przyjechała pod most bo on leży tam w rowie zabity. debile :P

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 13, 2007, 18:53:18 pm »
W mojej szkole odpały idą codziennie  
Jeden z nich, który ostatnio przytrafił się mojemu koledze był następujący.
Graliśmy w marynażyka kto kopnie w drzwi tak aby wypier*olić zamek(w jednej z klas była lekcja, a my niby w kiblu)No to mój kumpel przegrał.
Stanął przy ścianie rozbiegł się i wypierdzielił z partyzanta w drzwi.Drzwi były oczywiście z drewna, więc jego noga musiała oczywiście zrobić dziurę i tam utknąć.Ja zacząłem się lać na cały korytarz gdy kumpel starał się wyjąć noge.Po chwili mu się to udało ale niestety uwolnił tylko nogę bez buta.Musiał otworzyć drzwi wziąść buta i zpierdzielić.Udało się.Naszczęście nauczyciela w klasie nie było.

Jeszcze jedna fajna sytuacja ale to już klasyk, w sumie to dwie.
Pierwszy numer to gdy nasza pani od Niemca się odwróci do tablicy to otwieramy jej mały osobisty dzienniczek(wpisuje tam zazwyczaj plusy lub jakieś ocenki z aktywności na lekcji) i wpisujemy sobie + albo 5

Jesteś więc z siebie dumny za przegłupie zachowanie? Ja bym cię wywalił ze szkoły za tą pierwszą akcję.  
Co za sens ma ten temat?

pachu

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 13, 2007, 19:00:21 pm »
Cytat: "_Music"
Jesteś więc z siebie dumny za przegłupie zachowanie? Ja bym cię wywalił ze szkoły za tą pierwszą akcję.
Co za sens ma ten temat?

Nie musisz uczestniczyć w tym temacie.Ale weź nie mów, że nigdy nic nie przeskrobałeś w budzie.To poprostu kolejny temat na oderwanie się od tematu gier itp.
Jest wiele tematów bez sensu ale ludzie!!!Jednych ciekawi to a drugich to.Mam prawo taki temat założyć.Jedynie MOD albo ADMIN może temat zamknąć, jeżeli tak się stanie nie ma problemu.Chciałem się dowiedzieć co ogólnie u was w szkołach się dzieje.

FINITO

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 13, 2007, 19:16:05 pm »
Nie będę zgrywał jakiegoś świętego, ale takie zagrywki są max gówniarzerskie. Parę razy zdarzyło mi się coś tam zrobić, ale to nigdy nie było na zasadzie "chodź, pójdziemy coś specjalnie rozpie*dolić".

W każdym razie pamiętam akcję z podstawówki, kiedy byłem w kiblu i myłem ręce czy coś. W pewnym momencie jacyś moi koledzy zamknęli pewną dziewczynę w tym samym kiblu. Ona się popłakała i zaczęła napieprzać w te drzwi (koledzy zablokowali je z drugiej strony). Ja tak patrzę z boku o co chodzi jakby, a ona w pewnym momencie WYŁAMAŁA te drzwi z zawiasów O___o. A że było to niedługo po remoncie toalet to jazda u dyrektorki była dobre. Co śmieszniejsze ta typka naściemniała ze łzami w oczach, że ona nawet nie dotknęła tych drzwi i że to ja je wyjebałem :shock:
Myślałem, że chyba tej dziewczynie potnę twarz w paski :lol:

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 13, 2007, 19:17:57 pm »
Tak jak na przykład rozwalenie okna

Ale odpał!!!!!!!!!!1oneone

:|

Czy tylko ja uważam że takie coś jest żałosne?
___

Dobra, macie "odpał" gość z mojej klasy skoczył w szkole z 2 piętra i przezy, dziwnie kulał potem ale ciszył się jakby był bohaterem. Odpał nie?
edynie MOD albo ADMIN może temat zamknąć

Music to MOD więc sorry, no bonus xD

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 13, 2007, 19:29:50 pm »
Cytat: "Mikes"

Nie, nie tylko.

Dobra, macie "odpał" gość z mojej klasy skoczył w szkole z 2 piętra i przezy, dziwnie kulał potem ale ciszył się jakby był bohaterem. Odpał nie?

Łał, dozgonny mega-szacun dla niego O____o <brawo>
Cytat:   
edynie MOD albo ADMIN może temat zamknąć

Music to MOD więc sorry, no bonus xD

No, pachu się nie popisał :lol: (można to zakwalifikować jako "odpał"? xD)

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 13, 2007, 19:42:21 pm »

Nie tylko.

pachu

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 13, 2007, 19:50:18 pm »

Nie tylko :D
No na innym forum ten temat poszedł lepiej.
Można temat zamknąć i usunąć  :twisted:
Przepraszam _Music że nie zauważyłem ,że jesteś MOD'em i przepraszam za głopi temat.Poprostu zgapiłem z innego forum :P
Jeszcze raz Sry... :arrow:

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 13, 2007, 19:52:57 pm »
Cytat: "_Music"

Nie tylko.

QFT.

Czasami coś wychodzi dziwnego, ale raczej nic specjalnie się nie psuje, jeśli coś się rozwali to wychodzi przez przypadek.
Na chama rozwalanie drzwi celowo jest żałosne. Eot

pachu

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 13, 2007, 19:54:38 pm »
Heh tylko że tych drzwi kumpel nie miał zamiaru rozwalać tylko kopnąć, a niestety rozwalił.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 13, 2007, 20:01:49 pm »
Heh tylko że tych drzwi kumpel nie miał zamiaru rozwalać tylko kopnąć, a niestety rozwalił.

Ja nie widze różnicy pomiędzy umyślnym kopaniem drzwi a ich rozwaleniem :lol:

pachu

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 13, 2007, 20:09:48 pm »
No ale Casssept widocznie widzi.

Proszę modów o zamknięcie tematu

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 13, 2007, 20:13:04 pm »
Jakby ktos chcial zamykac ten temat to zainteresowanych takimi akcjami zapraszam do innych, juz istniejacych, np.
"Buda"
"Byłem wtedy mały i głupi."

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 13, 2007, 20:18:55 pm »
No ale Casssept widocznie widzi.

Eh?

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 13, 2007, 20:19:12 pm »
Po co kopać w drzwi?

Ende.

Jakiekolwiek zażalenia na priva, bądź tematów co podał Hubi.