IGN 8.4 out of 10
Official Xbox Magazine 8.5 out of 10
Game Informer 8.75 out of 10
TeamXbox 8.8 out of 10
Play Magazine 8.5 out of 10
GameTap 9 out of 10
mamy kolejna bardza dobra gre
coop i wypasna grafa:)
Opublikowane: Październik 23, 2007, 21:08:57
dorwalem pelna wersje i dla mnie grubas:)
- graficzka jak w demku
efekty dymu=moc
- animacja to istne maslo zero zwolnien
- gra zaczyna sie naprawde dopiero od 4 misji( a jest tylko 11:/)
- zaraz ide testowac multi, wiec dam znac czy sa lagi(duzo achivow na multi) juz sie wkrecilem w klimaty
- pierwsze 3 misje bardzo krotkie( jestem w piatej teraz)
- jak ktos gral w gierke na ps2 nie zobaczy tu nic nowego i rewolucyjnego, poprostu dopakowany ace combat z multi i wypasiona grafa(podloze ssie
)
- coz lepszych lotow arcade prozno szukac
- gra ma niesamowity klimat jak kazda czesc
plusy:
- grafa
- animacja
- klimat
- multi
minusy:
- to nic innego jak podrasowany ace z ps2
- podloze dalej porazka
- detekcja kolizji niczym sie nie zmienila od czasow ps2
- krotki singiel(15 misji)
TEST multi:
- gra sie na serverach w max 16 osob 8vs8
- zero lagow ZERO
- mapy sa pociete(ograniczone)(gdy wylecisz za daleko zawraca Cie lub dzialko z ziemi Cie niszczy,zalezy od mapy)
mapy sa umiejetnie ograniczone aby nie bylo chaosu ani polowania caly mecz na jeden samolot
- gra w sieci ogranicza sie w sumie do 4 najlepszych samolotow(to wyboru jest kilkanascie)
- kazdy mecz trwa 10 min i gra sie na punkty
- nie ma zadnego czekania na server(grasz non toper)
- ja gralem team battle wiec wiesz ile punktow zdobyles, ale sumuja sie one z innymi graczami z twojego teamu
- po zginieciu masz respa praktycznie po trzech sekunadach (w odleglosi kilkunastu sekund od zadymy zazwyczaj, wiec nie zostaniesz wrzucony w srodek piekla rakieta w skrzydlo i papa)
- z ludzmi nie jest lekko uciekaja spod rakiet niezle(hard przy tym to zabawa) satysfakcja jak cholera jak sie kogos sciagnie, gdyz czesto tylko kogos uszkodzisz(hit) za to nie ma ani jednego punktu
- za kazdym razem jak zginiesz masz nowy samolot z pelnym zapasem rakiet
Ja osobiscie balem sie o wielkosc map, lecz jest ona bardzo dobrze dostosowana do ilosci samolotow