Instalawałem Linux Yelow Dog 5.0, miałem podłączony monitor Samsung 19 w rozdzielczości 720p, i nagle znikł mi obraz, tuz po wybraniu języka, CO MAM ROBIĆ, pod zwykłym telewizorem tez nie działa, proszę o pomoc ale znawców, a nie bystrzaków którzy nie maja konsoli i piszą brednie ze im gry z ps2 nie działają albo że spusty ni9ewygodne, Błagam pomocy!!! mam europejska wersje ps3
[edit]:
Juz po problemie, spanikowalem, Sony to naprawde przemyslany sprzet. Kolega mial racje, nalezy przytrzymac przycisk przy STARCIE! konsoli okolo 5sek. i wszystko wraca do pierwotnych ustawien. teraz to czuje sie jak glupek, ale i tak dobrze ze umiem czytac instrukcje heheha, za to nie czuje sie durniem ze inataluje linuxa, bo... PS3 to KOMPUTER! Kupujac go wlasnie ta mysla sie kierowalem, ze za zaledwie 2400zl dostaje domowe centrum rozrywki; komputer, odwarzacz, konsole. Linux nie jest Sony-fakt, ale dla PS3 i ma wspoarcie firmy Sony. Nawiasem mowiac porownajcie to np. z tym co oferuje Vobis i ich "centrum rozrywki" za 3999zl, hahaha, dziekuje bardzo za pomoc i za wsparcie. Napewno nie zrezygnuje z instalacji Linxa ale narazie sie naciesze konsola skoro instalacja to taki hardcor, za jakis czas zaatakuje ponownie z nowym OS, hihihi. Ogolnie to mi sie jednak wydaje ze elektronika uzytkowa to zadna magia. ps. sory za literowy ale pisze z Ps3, niema polskich liter narazie.