Grałem w to demo na x360 i bardzo mi sie podobało! Oczywście, że nie jest to cud, i w N+ mieli rację że to jak RE4 HD, ale mi to styka, żeby zaje****** cieszyć się tą grą! Grafika jest bardzo ładna, i grywalność też dla mnie bardzo miodna, szczególnie cooperative, ale pod warunkiem, że pogracie chwile i opanujecie sterowanie! I rzeczywiście jest troche zabawa w kotka i myszke z zombiakami, i więcej dynamiki byłoby, gdyby można było strzelać w biegu, ale to że nie można uznaję jako uklon w stronę starych residentów... Jednym słowem dla mnie to będzie bardzo dobra gra, może nie to samo co Nemesis albo Code Veronica, ale czekam z niecierpliwością, a jak ktoś woli czepiać się i krytykować - proszę bardzo, ja wolę grać!
: Luty 02, 2009, 12:23:59 pm
A swoją drogą to nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego to demo było do pobrania na x360 5 grudnia, a dla nas jest dopiero teraz?? Czy Capcom odwraca się powoli od Sony, traktując je coraz bardziej po macoszemu, czy ta gra jak wiele innych była pisana typowo pod Xa, a przez te dwa miesiące robili porta na ps3..? Tak czy tak, to nam się nie podoba, Capcom!