ja kupiłem i świetna gra, zobaczymy jak będzie z żywotnością ale z dziewczyną świetnie się ubawiłem.
Walczymy za pomocą kwadrata i trójkata, X skaczemy, a O blokujemy ciosy, z kolei R1 to podnoszenie przedmiotów. Zadyma jest przednia, nie ma czasu na nude bo ciągle komuś trzeba przywalić
Można machać rękami jak w LBP tylko tutaj jest jeszcze lepsze zastosowanie, możemy podnieść kij albo nunchak ( nie wiem jak się pisze
) i co ciekawe, nie walczymy nimi kwadratem ale przytrzymujemy R2 bądź L2 i machami gałkami ! Świetnie to wygląda i niesamowicie bawi jak nasza postać trafia kogoś z kija
plansz jest chyba 10 a i trybów jest 4 albo 5, grałem pół godz tylko więc nie wiem dokładnie
36 zł to nie duży wydatek więc nie można oczekiwać cudów, ot kolejny tytuł na PSStore, tylko że z lepszej półki, klepanie z innymi będzie sądze że fajne, szkoda tylko że gra nie posiada multiplayera online, dla mnie duży minus, ale nic się nie poradzi i tak sądzę że warto kupic.
: Kwiecień 09, 2009, 22:42:17 pm
heh gierka jest też o tyle dobra że można własny filmik nagrać i dać na youtube bezpośrednio z gry i w sumie to działa