Design sklepiku się zmienił!
FF VII - 9.99$
FF VII - 9.99$Całkiem pozytywne zaskoczenie z cena. Kupię grę na nowe PSP
Można grać na PS3?
The European PSN Store has been updated this morning with the following trailers: * Army of Two The 40th Day * Batman: Arkham Asylum * Battlefield 1943 * Battlefield: Bad Company 2 * Brutal Legend * Buzz! Quiz World * Dante?s Inferno * Dragon Age * Eyepet * Front Mission: Evolved * Fat Princess * Gravity Crash * Gran Turismo (PSP) * Heavy Rain * Hustle Kings * LittleBigPlanet PSP * MotorStorm Artic Edge (PSP) * Nier * Numblast * PixelJunk Monsters Deluxe (PSP) * PixelJunk Shooter * Ratchet & Clank: A Crack In Time * Replay * SOCOM: Fireteam Bravo 3 * VidzoneThe US PSN Store got the following two PS1 games, as we said they would yesterday: * Final Fantasy 7 ($9.99) * Medal of Honor ($5.99)And the US PSN Store got these trailers instead of the ones we got: * Dissidia Final Fantasy (PSP) * echochrono (PSP) * EyePet * Fat Princess * Final Fantasy VII * Gravity Crash * Heavy Rain * Hustle Kings * inFamous * Invizimals PSP * Jak and Daxter: The Lost Frontier (PSP) * MotorStorm Artic Edge (PSP) * PixelJunk Monsters Deluxe (PSP) * PixelJunk Shooter * Playstation Network * Ratchet & Clank Future: A Crack In Time * SOCOM: Fireteam Bravo 3 (PSP) * Uncharted 2 * WipEout HD Fury
Mam FFVII, z USA. Chętni na PW lub na PSN, mogę się podzielić.
Medal of Honor ($5.99)
Cytat: Snake_Plissken w Czerwca 03, 2009, 09:01:31 amMedal of Honor ($5.99)Łohohoho, dawać to na EU PSS.Pieprzone hamburgery zawsze muszą dostać pierwsze
Myślisz, że ktoś Ci 9 zł będize przelewem wysyłał? Na FFVII mogę się złożyć.
Wybacz, ale to jest okradanie developera tak czy inaczej. Ale ty piracisz, więc Ciebie to je**e.
Cytat: tarniak w Czerwca 03, 2009, 22:24:54 pmWybacz, ale to jest okradanie developera tak czy inaczej. Ale ty piracisz, więc Ciebie to je**e.Jak można piracić przez e-dystrybucje????? PS. above, ja się moge zrzucić
Cytat: Krauser w Czerwca 03, 2009, 22:49:38 pmCytat: tarniak w Czerwca 03, 2009, 22:24:54 pmWybacz, ale to jest okradanie developera tak czy inaczej. Ale ty piracisz, więc Ciebie to je**e.Jak można piracić przez e-dystrybucje????? PS. above, ja się moge zrzucićPrzykład. Składa się 5 osób i płaci za jedną grę.Jedna gra - pięciu graczy .
Na FFVII mogę się złożyć
Cytat: Chris w Czerwca 03, 2009, 22:57:04 pmCytat: Krauser w Czerwca 03, 2009, 22:49:38 pmCytat: tarniak w Czerwca 03, 2009, 22:24:54 pmWybacz, ale to jest okradanie developera tak czy inaczej. Ale ty piracisz, więc Ciebie to je**e.Jak można piracić przez e-dystrybucje????? PS. above, ja się moge zrzucićPrzykład. Składa się 5 osób i płaci za jedną grę.Jedna gra - pięciu graczy .No tak, tylko tarniak posta wcześniej napisał:CytujNa FFVII mogę się złożyćWięc... ten tego.
Poza tym to żadne okradanie, bo Sony doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ba chyba (o ile coś mi się nie pokiełbasiło) taka wzmianka odnośnie downloadu w pięć osób, jest nawet zawarta w ogólnym regulaminie korzystania z PSN.
Chodziło mi, że prędzej.
Nie wiem czy wiecie ale nie Jedna gra = 5 zawsze roznych osob, ale 1 konto pss = 5 slotow.Czyli stala ekipa kupuje gre/gry na 1 kontcie na 5 roznych ps3. a nie nowa gra to 5 nowych slotow i zasysa kto chce.
Ja pierd*le widzisz tarniak do czego doprowadziłeś? Czasami po prostu się zamknij, a nie pieprzysz te swoje światopoglądy ;/
Cytat: above89 w Czerwca 03, 2009, 23:09:29 pmJa pierd*le widzisz tarniak do czego doprowadziłeś? Czasami po prostu się zamknij, a nie pieprzysz te swoje światopoglądy ;/ Do czego doprowadziłem? Przecież byłeś idiotą jeszcze zanim napisałem tu posta.