IMHO biedne to to. Chyba już staruszek Far Cry na przeciętnym pc wygląda lepiej.
Nie lepiej przeczytać artykuł i wówczas ocenić, jak się gra zapowiada?
here is a big confusion around Haze tonight, since the game seems to now be PS3 exclusive but also no one actually seems to know if it's true or not.
Czyli tylko exclusive marketingowy (jak w przypadku AC) czy jednak będzie jakaś rzeczywista czasowa wyłączność dla PS3?
ale gniot filmik gameplay i screeny niezle ssa no nic ktos przesadzil z hdr tak jak w forzie na furach a calosc nie idzie nie porownac do pariah niby fajne ale na 2 dni...
Cytat: T3I-I w Maja 23, 2007, 14:39:55 pmale gniot filmik gameplay i screeny niezle ssa no nic ktos przesadzil z hdr tak jak w forzie na furach a calosc nie idzie nie porownac do pariah niby fajne ale na 2 dni... cos ci sie mylnelo z topikiem to nie news o ps3 tylko o grze haze a ps3 pooceniamy za pol roku...a co do obecujacej gry haha chyba w twoich kregach bo ja od 1 rendera wiedzialem ze nie bedzie za fajnie...
Cytat: nakimushi w Maja 23, 2007, 14:45:22 pmCytat: T3I-I w Maja 23, 2007, 14:39:55 pmale gniot filmik gameplay i screeny niezle ssa no nic ktos przesadzil z hdr tak jak w forzie na furach a calosc nie idzie nie porownac do pariah niby fajne ale na 2 dni... cos ci sie mylnelo z topikiem to nie news o ps3 tylko o grze haze a ps3 pooceniamy za pol roku...a co do obecujacej gry haha chyba w twoich kregach bo ja od 1 rendera wiedzialem ze nie bedzie za fajnie...dobrze ze jest jeszcze ktos taki jak ty który jest w stanie ocenic gre na odleglosc kilka miesiecy przed ukonczeniem T3I-I jestem twoim fanem i zawsze bede sledzil twoje posty a o ps3 moge sie wypowiadac bo juz jest na rynku i mimo ze planuje jej kupno nie zmienie swojego zdania do tej konsoli póki nie wyjda dobre gry/
"no widzisz teraz jakie ps3 jest slabe skoro taki gniot jest uwazany przez sony jako najbardziej obiecujaca gra na ps3 "to ty piszesz ze ps3 jest slabe bo haze jest slabe ja natomiast moge wyciagnac inne wniski ze fr jest slabe i tylko tyle... co do gier to niestety jak pokazuja gameplay to nie widzialem tyt w calej historii ktory by znacznie odbiegal od przezentacji wiec przemilczmy to...i dziekuje bardzo ze jestes moim fanem i bedziesz mial na mnie oko jakkolwiek to brzmi
Ubisoft przedstawił Haze jako ten exclusive na PS3?
Zobaczcie co twórcy HAZE mówią o pracy z PS3:“Pracuje sie świetnie. Ps3 pozwala nam stworzyć niezwykle rozległe środowisko gry balansujące na granicy fotorealizmu. Efekty specjalne, High Dynamic Range (HDR) i niesamowicie skomplikowane shadery. To wyzwanie przed jakim jeszcze nie staliśmy ale moc drzemiąca w tej maszynce przewyższa wszystko co do tej pory widziałem.”http://www.ps3site.pl/ps3/pierwsze-fotki-z-haze-t2207.0.htmlCzyli wcale nie jest tak trudno. Wystarczy chcieć!
no jesli wierzysz w te bzdury czytane z kartki to pewnie ze nie jest trudno