Kiedys nie rozumialem czemu gra zostawala GOTY, ale teraz juz wiem, bo przeszedlem wlasnie single i gralem troche w multi :] Ta gra jest mistrzowska, a single deklasuje wszystkie fps'y w jakie gralem, nawet imho MoH:AA - akcja na ukrainie, ucieczka z transportowca, koncowka gry czy atomowka dlugo zostana w mojej pamieci ;]
Nie rozumiem, czemu ludzie narzekali na dlugosc gry ;p, ja gralem w single okolo 12h i dla mnie to imho nawet troche za dlugo
Poziom trudnosci to w grze prawdziwa zmora, ale to dobrze - lubie trudne gry, choc czasem ostro przy nich klne jak zbyt wiele razy musze sekwencje powtarzac [jak np koncowke ucieczki z Ukrainy probowalem przejsc przez 2.5h
].
Graficznie zaden wypas [slaba roslinnosc, czasem nawet bardzo, bitmapowe tlo czy kiepski draw distance obiektow - dorysowywuja sie 20m od Ciebie] , ale ogolny design jest naprawde swietny, plus masa filtrow i filmowych efektow strasznie grze pomaga.
Szczerze ja polecam, warta jest kazdych pieniedzy i 'zmarnowania' na nia nawet najcenniejszego wolnego czasu ;], zdecydowanie gra roku 2007.