A co to za gra? Widziałem, że chińczyk biega i sie guziki wciska?
OMFG.
Poza tym, że ta gra to arcydzieło. Poza tym, że to gra, od której zaczęła się moda na pełną swobodę w grach. Poza tym, że ta gra zjadała wszystko co wyszło równolegle i później po jej premierze, to nie jest to żadna ciekawa pozycja. Biega się tam Azerem i zadaje z czarnuchami z Harlemu w gruzińskiej mieścinie. Te guziki się wciska w momencie wyjścia z Harlemu i wejścia do Bronxu. Nie spodoba się młodszej klienteli z całą pewnością.
Ta lista to chyba fake.....
Ale byłoby fajnie gdyby była prawdą, oj fajnie
Już po całkowitym dojściu do siebie, czyli dzisiaj rano
dochodzę do podobnego założenia, że ta lista to fake. Co prawda poza amerykańskim źródłem, jakaś koreańska strona też tak twierdzi, to jednak ilośc potencjalnych hitów, ba! HITÓW, na tej liście jest chyba nierealna. Na jednych targach zaprezentowac 3xShenmue, Skies of Arcadia 2, Yakuze3 i jeszcze full innych gier, to chyba niemożliwe. SEGA od dobrych 6 lat jest na równi pochyłej i wierzyc mi się nie chcę, że zdołała wykrzesac tyle kasy na tak mocarne tytuły. Chyba że jest to ostatnia próba SEGI na odbicie się od dna i wyszli z założenia, że albo teraz albo nigdy. Oby to się jednak potwierdziło, bo te tytuły gwarantują Sedze niewiarygodne zyski i krocie.