s00s, jak szybko można się nauczyć gry w multi S2 na poziomie? Skończyłem kampanię na Brutal,od tamtej pory się kurzy gra. A bym Zergami pomajstrował, tylko się człowiek boi.
ciężko powiedzieć. ja przez pierwsze 4 sezony byłem w diamencie i to była raczej zasługa gry w jedynkę. dalej miałem przerwę, teraz trochę pograłem, wrzuciło mnie do platyny i widać, że ludzie ogarniają coraz lepiej gierkę, skill poszedł niesamowicie w górę.
ogólnie można śmiało stwierdzić, że aby wyjście z brązu dla ogarniętego kolesia to kilka dni, przebicie przez srebro tydzień, dwa. dalej to już zależy od zaangażowania. jak ma się predyspozycje i odpowiednio dużo czasu to i do mastera można dojść w mniej pół roku. wszystko zależy od podejścia do treningu i jego jakości. samozaparcie i hejt na przegrywanie pomagają.
no i najważniejsze. NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ! pograj trochę, ogarnij mechanikę i graj, graj, graj. nawet w goldzie są zajebiste macro gry. cała mapa zajęta, niemal wszystkie jednostki użyte i walka do samego końca, a że czasami gracze mają nadwyżki albo podejmą jakąś głupią decyzję, kogo to obchodzi? ważne, że jest satysfakcja i radość z wygranej
btw. gratsy dla many.