mówi OFICJALNIE o 30 egzemplarzach na tydzień.
Pewnie M$ zapłacił kaskę, żeby firma przymknęła usta. Ciekawe ile firm reperuje konsole dla M$.
Czy ty przypadkiem nie nosisz aluminiowego kapelusza?
MS zapłacił aby przymknęła usta? To co ostatniej raty im nie dali bo publicznie ogłaszają że naprawa Red Ring'a jest nieopłacalna a samą awarię powoduje zły projekt płyty?!
Tylko te 30/tydzień jest fałszywe opłacone zbałamucone przez tajne umowy z MS?!
----------
@Colt
W UK jest sprzedawanych (za VGcharts) x'ó tygodniowo : 11,015
Do tej pory sprzedano tam : 1,315,682
Więc 3 (właściwie to 4) dziennie to na taką wielką liczbę nie wygląda.
A pozatym kto powiedzial ze 2,5k dziennie ?
Jest to liczba namiętnie cytowana przez pana P.
W końcu ładnie wygląda co?
Ale wracając do tematu kto powiedział? A czytałeś wogóle artykuł? Lee Sherman powiedział.
1,500 to 2,500 consoles get sent to Havant by three UPS lorries per day, to then be shipped to Prague for repair,” Lee told us,
Ale nie wiem jak ty to widzisz bo dla mnie jest KOBIETA_LEKKICH_OBYCZAJÓW wielka rożnica pomiędzy
30 na tydzień a tymi (żebyś się już nie czepiał)
1,5 tyś-2,5tyś DZIENNIE - czyli 10,5-17,5 tygodniowo.
I sprawa się tak naprawdę nie rozbija o to - i WISI mi to - czy ten wielki bohaterski LEE SHERMAN aka Toxic Daywalker doliczył się tego pie$#$#% tysiąca dziennie w tę czy we wtę.
Tylko o to że jego dane są EKSKREMENT, FEKALIA, ODCHODY (wielka kupa ich konkretnie) warte.
Bo są z miejsca pochodzenia tych EKSKREMENT, FEKALIA, ODCHODY wzięte.
I to ładnie w zestawieniu z normalną firmą widać. 4 dziennie vs 1,5-2,5tyś.
-------
@Peter_neo
Ponadto nie tylko ta jedna firma reperuje konsole. Są równiez inne, a liczba od 1.5tyś do 2.5tyś to pewnie liczba wszystkich konsol dostarczonych do wszystkich serwisów.
A jak obstawiasz? - ile tych firm co mają podpisaną umowę z MS jest w UK?
Tysiąc?