Ano właśnie nie wiem o co chodzi z tymi bugami - ja tu żadnych nie widzę. Do grafiki też się nie mogę przyczepić bo jak na grę sieciową Co-Op jest bdb.
Jedyne co mi dokucza to często pojawiające się okienko 'Connection Lost' - ehh, nie raz dość szybko, nie raz na sam koniec treningu. Nie wiem czy to gracze się rozłączają (ale pewnie tak) czy co.
Grałem już chyba 3 razy i nigdy nie zdołałem dojść do końca wstępu.
Ogólnie gra mi się super:).
Gierka jest dosc fajna, grafika ladna, nie wybitna ale ok
Jak masz waiting for player czy cos takiego to znaczy ze koles wszedl do menu, lost no coz... chyba nie chcialo im sie grac
Ja przeszedlem 2 razy demo, raz z jakims randomem a drugi raz juvym i nie mialem zadnych lagow czy innych problemow, znajdz sobie kogos z kim wiesz ze mozesz dojsc do konca dema
Ciekawe bajery typu back to back, czy to jak jeden trzyma drzwi i robi za tarcze a drugi napieprza
Ogolnie gra dosc fajna, ciekawe patenty, idealna dla 2 graczy ofc
ale szkoda mi kasy bo zapewne bo jednym przejsciu nie chcialoby mi sie jej znow ruszac
Opublikowane: Kwiecień 03, 2008, 11:25:48
A ten Army of Two - jestem w trakcie ściągania, ale idzie jak krew z nosa - czy będzie w tej grze jakikolwiek single player?
Ta gra jest skupiona na single playerze, tylko ze w co-operation
W demie masz trening i pierwsza misje, ale musisz grac z kims, znajomym z FL lub z kims losowo wybranym, w pelnej wersji chyba da sie grac z kompem.