b
No chodzi mi o taką mini recenzję osoby obeznanej w temacie piłek konsolowych.
Ja nie jestem specjalistą więc nie powinienem się udzielać. Ale powiem coś od strony technicznej.
Nie ma spadków framerate'u jak w innych tego typu produkcjach od EA, co mnie bardzo ucieszyło. Piłkarze ruszają się bardzo realistycznie a grafika jak dla mnie jest naprawdę śliczna szczególnie patrząc przez pryzmat PES'a czy innych portów z poprzednich generacji. Świetny jest tryb BE A PRO - grasz wyłącznie jednym zawodnikiem - fajna sprawa, mi przypadła do gustu.
Myślę, że Ci się spodoba
.
Gierka jest dosc fajna, grafika ladna, nie wybitna ale ok Smile
Jak masz waiting for player czy cos takiego to znaczy ze koles wszedl do menu, lost no coz... chyba nie chcialo im sie grac Razz
Ja przeszedlem 2 razy demo, raz z jakims randomem a drugi raz juvym i nie mialem zadnych lagow czy innych problemow, znajdz sobie kogos z kim wiesz ze mozesz dojsc do konca dema
Wczoraj grałem z kimś (ale on był hostem) i doszedłem w końcu do końca demka. Grało się super, praktycznie zero lagów.
Dla mnie osobiście gra jest wybitna bo jak by nie patrzeć to przełom w grach Co-Op a na dodatek na prawdę świetnie to wyszło, bardzo mi się podoba, do tego fabuła wygląda na bardzo ciekawą a filmik na końcu dema miażdży klimatem i podejściem do tematu (dwójka kumpli [oczywiście luzaków, jeden czapka z daszkiem w tył etc. hehe] wkracza do specjalnego oddziału - świetne). Na 100% kupię fulla.
W demie można zagrać publiczny mecz (wrzuca Cię do jakieś gry bądź zostajesz hostem i czekasz aż Ci wrzucą gracza) albo Private (od razu jesteś hostem i sam wysyłasz requesta-zaproszenie do kogo chcesz).
W pełnej wersji jest oczywiście również Single-Player.