Wlasnie przeszedlem demko ngII, polecam sobie sciagnac i nagrac na plytke, plik spakowany mial tylko 360mb do sciagniecia
Demko dosc dlugie, moze z pol godziny grajac powoli, nie jestem pewien bo gralem z przerwami. W demku jest dosc duzo rzeczy, 2 uber ataki - takim ogniem i tnacym wiatrem
no i 4 bronie. (+ shurikeny i luk ale kto by tego uzywal
) Bronie zauwazylem ze sa na 3lv, mozliwe ze to max ale nie wiem
Duzo roznych kombinacji, lista dluga i ciekawa, wyprobowalem pare i naprawde to wyglada fenomenalnie, zwlaszcza gdy sie cwiartuje wrogow
Swietny jest system odcinania konczyn, ludziki z jedna reka nadal machaja mieczykami, mozna gosciowi odkopac glowe
(tak mi sie zdawalo ze zrobilem
) czy odciac noge. MEGA szok dla mnie byl jak koles bez jednej nogi sie powoli do mnie czlapal a jak podszedlem z litoscia wzial i sie na mnie rzucil przebijajac mnie a potem wybuchajac
Fajnie ze na poziomie trudnosci z dema nie zabiera to tak duzo, ale...
No wlasnie - poziom trudnosci, nie zginalem ani razu, nawet nie zuzylem scolla uzdrawiajacego, ale jednak w porownaniu z demkiem dmc jak na poczatku ledwo co nas laskawie potworki atakowaly, a tutaj ninje sa duzo bardziej agresywne, ciekawe co sie dzieje na najwyzszym poziomie trudnosci
Wracajac do walki, duza lista ciosow, wszystkie kombinacje wygladaly dosc ciekawie, szczegolnie spodobala mi sie kosa, ktora np tak fajnie sie przebija i rzuca ziomkiem o glebe i taka laska z 2 jakby kulami z kolcami (takie jakie ma korbacz) ( nie wiem jak to sie nazyw
) genialnie sie nia macha. Fajnie wygladalo jak zrobilem swiderek i ziomek rozbryzgl na scianie zostawiajac okragly slad
Demko pozytywne, jescze raz polecam sciagnac, zastanawiam sie powaznie nad kupnem, pozdro.