to jest temat ogólnie o grze... a że wtedy nie było pełnej wersji to wszyscy pisali o demie. Nie rozumiem Twojego problemu... tak samo dzieje się z każdym innym tematem (Forza, C&C).
ja mam dirta, usuneli moj topic nie wiem czemu jak pisalem o pelnej wersji a tu wszyscy gadaja o demku
Pytanko do graczy, którzy posiadają Dirt'a. Jak wygląda tryb multi online? Są tylko porównywane czasy czy można ścigać się buggy między sobą albo na tych odcinkach specjalnych gdzie na drugim torze równolegle jedzie przeciwnik? Z góry thx za info.
siemaszn Tango widziałem cie PSXEXTREME w dziale achiv, zdobyłeś w Colinie calaka trudno to osiagnać ?
Cytat: FREZER w Sierpnia 21, 2007, 18:46:43 pmsiemaszn Tango widziałem cie PSXEXTREME w dziale achiv, zdobyłeś w Colinie calaka trudno to osiagnać ?no lekko nie jest zwlaszcza wygrac online w Hill Climb gdzie ludzie znaja trasy na pamiec i jezdza jak zaczarowaniw jakim numerze co Ty gadasz ja nic nie wiem??
Cytat: Tangoxbox w Sierpnia 21, 2007, 18:53:47 pmCytat: FREZER w Sierpnia 21, 2007, 18:46:43 pmsiemaszn Tango widziałem cie PSXEXTREME w dziale achiv, zdobyłeś w Colinie calaka trudno to osiagnać ?no lekko nie jest zwlaszcza wygrac online w Hill Climb gdzie ludzie znaja trasy na pamiec i jezdza jak zaczarowaniw jakim numerze co Ty gadasz ja nic nie wiem??wrześniowy PSXEXTREME nr 121, 73 strona jest tam nik Tango PL w dziale Calaki, wiec to chyba ty
Jedyne trudne achievementy w collinie to online, chociaz te po zapoznaniu sie z dana trasa i nauczeniu sie jej na pamiec tez sa banalne