Cytat: curtis w Stycznia 19, 2008, 19:56:23 pmRed, własnie o tym pisze mniejwiecej niestety juve może zaprzeczać ale chyba wszyscy wiedza ze hakuje:) no może oprócz wroga:) który juz w psx-e sie podnieca i niedługo zobaczymy wywiad z juve pewnie:) dokąłdnie jest tak jak mowisz niewolno sie zatracić w GS bo to niszczy zabawę na x-ie po co komu tacy ludzie na liście co z nikim niegraja w nic tylko sie blokują i grają w 4 wersje eragona i 5 x-menow ... no cuz... peace 4 y'all (Lil Wayne:))Szczerze mówiąc, jeśli myśli się, że Juve czituje, to o Redzie można pomyślec to samo. W to, że GS Ci, Red, lata, nie wierzę. I już. Ja ci nie kaze wierzyc ja po prostu to wiem i juz, skoro by mi nie latal to pewnie bym konczyl Connana czy beowulf'a ale tego nie zrobie bo nie mam na to ochoty, wogole to w nic nie chce mi sie grac i juz, a jesli chodzi o czitowanie no coz Lesiu skoro tam mowisz lol
Red, własnie o tym pisze mniejwiecej niestety juve może zaprzeczać ale chyba wszyscy wiedza ze hakuje:) no może oprócz wroga:) który juz w psx-e sie podnieca i niedługo zobaczymy wywiad z juve pewnie:) dokąłdnie jest tak jak mowisz niewolno sie zatracić w GS bo to niszczy zabawę na x-ie po co komu tacy ludzie na liście co z nikim niegraja w nic tylko sie blokują i grają w 4 wersje eragona i 5 x-menow ... no cuz... peace 4 y'all (Lil Wayne:))
Juve,Eragon to fajna gra??Właśnie czytam książke i chciałbym sobie obejrzeć film a widze że gra na allegro stoi po 50 zl i podobno można grac w co-op może bym się na nią skusił,czy warto ??
nie chce nic pisac ale powinienem byc na 1 miejscu tego top gs
Witam.Widzę, zżera Panów zazdrość do gracza o nicku "Juve".Gra sobie chłopiec 24/7 w Eragony i Xmen.Jego życie to Smoki wawelskie, każdy ma jakieś hobby.Pozdrawiam.
Czy dalo by sie odkleic ten temat?