podobno głosu jednej z postaci użyczył Skiba
Nie podobno, tylko na pewno.
No i z tego co usłyszałem, to nawet lepiej gada niż gościu w wersji angielskiej. Z pozostałych postaci jeszcze jedna ma bardzo dobry głos (nie wiem jak się nazywa ten aktor, ale wiem, że podkładał głos np Icewind Dale) i również brzmi świetnie.
Z resztą niestety już nie jest tak dobrze, i w porównaniu do angielskich odpowiedników wypadają żałośnie (przynajmniej w większości).
My, polacy tak juz mamy, nikt przez wiele lat nie rozpiszczal nas pelnymi, polskimi wersjami gier, wiec teraz kazda translacja z dubbingiem wydaje sie beznadziejna. Sam zazwyczaj gram tylko w wersje angielskie, a dubbing PL w F3 uwazam za swietny.
Jak ktos chce posluchac beznadziejnego dubbingu PL, niech dorwie kilka przetlumaczonych gier z PSX przez rosjan....(polski dubbing podkladany przez rosjan) Wtedy kazdy DOCENI wszystkie polskie, komercyjne dubbingi
Słyszałeś jak po polsku brzmi War, war never changes ? Już za samo to zdanie powinni zlinczować Cenegę.
Tu się jak najbardziej zgadzam. Gdybym nigdy nie słyszał oryginału, to pewnie bym uznał, że gada całkiem poprawnie, ale tak tragedia.
My, polacy tak juz mamy, nikt przez wiele lat nie rozpiszczal nas pelnymi, polskimi wersjami gier, wiec teraz kazda translacja z dubbingiem wydaje sie beznadziejna. Sam zazwyczaj gram tylko w wersje angielskie, a dubbing PL w F3 uwazam za swietny.
Jak ktos chce posluchac beznadziejnego dubbingu PL, niech dorwie kilka przetlumaczonych gier z PSX przez rosjan....(polski dubbing podkladany przez rosjan) Wtedy kazdy DOCENI wszystkie polskie, komercyjne dubbingi
Świetny dubing to był w Baldurach (lepszy niż w wersji angielskiej), a tutaj jest co najwyżej poprawny. Jeśli natomiast chodzi o gry z beznadziejnym dubbingiem to polecam Far Cry'a (cenega nawet później wydała patch ważący ponad 600MB, bo dubbing był tak tragiczny).
Sam nie wiem co zrobić, ale chyba zostanę przy wersji PL, choć niektóre głosy faktycznie mnie odstraszają. Myślę jednak, że po paru godzinkach grania się do nich przywyknie.