Cytat: "szafa"Cytat: "Master_666"Jak wam się podoba mój nowy avatar? Czy mozę tamten był lepszy Musze sie z wami pozegnac:(( Moi rodzice widzieli posta Mastera i jego (ł)oblesny avek i zakazali mi wchodzenia na GO:(( Narciarz Bez obrazy... ale dziwnych macie rodzicow....----Wiem o co chodzi, ale ja akurat napisalem ze nie wiem jak moi rodzice by zareagowali.... dawanie swojego autoportretu na avatara nie jest okej master
Cytat: "Master_666"Jak wam się podoba mój nowy avatar? Czy mozę tamten był lepszy Musze sie z wami pozegnac:(( Moi rodzice widzieli posta Mastera i jego (ł)oblesny avek i zakazali mi wchodzenia na GO:(( Narciarz
Jak wam się podoba mój nowy avatar? Czy mozę tamten był lepszy
Cytat: "Slay"Cytat: "szafa"Cytat: "Master_666"Jak wam się podoba mój nowy avatar? Czy mozę tamten był lepszy Musze sie z wami pozegnac:(( Moi rodzice widzieli posta Mastera i jego (ł)oblesny avek i zakazali mi wchodzenia na GO:(( Narciarz Bez obrazy... ale dziwnych macie rodzicow....----Wiem o co chodzi, ale ja akurat napisalem ze nie wiem jak moi rodzice by zareagowali.... dawanie swojego autoportretu na avatara nie jest okej master bez obrazy ale dziwne masz poczucie ironi.... daj spokoj stary
na góże jest napis to sa lesbyXD Ako nierozpalają cie one?
Czy mój nowy avatar niejest za duży?
Avatarek dla sajmonka, prosił mnie więc ma:] Mi się podoba, a wam?
Nie, ja się nie raklamuje ani nic, nie mam zamiaru ich robic hurtowo, dopiero poznaje fotoszopa i nie jestem w tym za dobry, może jak ktoś by mi powiedział to bym zrobił ale nic nie gawrantuje :]
Cytat: "Mikes"Nie, ja się nie raklamuje ani nic, nie mam zamiaru ich robic hurtowo, dopiero poznaje fotoszopa i nie jestem w tym za dobry, może jak ktoś by mi powiedział to bym zrobił ale nic nie gawrantuje :]Zacznij najlepiej od stosowania poprawnej jego nazwy...
no fajna ta wasza rozmowa o avatarkach
a wlasnie kto to??
ale w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo na sto procent...
a tam wrocilem do starego avka z mebelkiem(zgadnijcie jakim).
Cytat: "szafa" ale w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo na sto procent...Miriam Cytat: "szafa"a tam wrocilem do starego avka z mebelkiem(zgadnijcie jakim).Na goglach jest tyle zdjec "szaf" a Ty ciagle masz ten sam avatar. Wystarczy chwile poszukac, a mozna znalesc szafy 2-drzwiowe, szafy dzieciece, zabytkowe, etc.http://images.google.com/images?q=szafa&hl=en&btnG=Search+Images
No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie?
Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.
Ja powiem inaczej:Regalumin jest po to, aby go łamać.^^
Cytat: "Hubi"Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.regulamin nie jest dla ozdoby tylko po to aby go przestrzegac.
Cytat: "walker_san"Cytat: "Hubi"Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.regulamin nie jest dla ozdoby tylko po to aby go przestrzegac.Twój avatar ma o bodajze 8 pikseli wysokosci za duzo....Przeciez regulamin nie jest dla ozdoby.