Haha, Derek, takich rzeczy zapomnieć nie można Razz Mówiąć, że to był kwas to i tak mało powiedziane.Mój sąsiad co ma ok. 25 lat po meczu z Turcją, w którym Ronaldo strzelił bramke zrobił sobie taka fryzurę
To było nic. Te dywagacje o różowych koszulkach po 23 . Padłem
Nie tylko twój znajomy bo i mojego kumpla brat tak samo. No ale on chyba miał z 13 lat.
Co tam z jego nadwagą największy kwas to był z jego fryzurą. Może ktoś pamięta nad czołem tylko zostawione włosy a reszta wygolona. Strasznie to wyglądało.
A tego już nie potrafię określić...
Jakbyś to powiedział koleżankom z mojej klasy to by cie ubiły, wykastrowały, a potem pokochały bo bys wygladal jak Bill.
A tego już nie potrafię określić... tak samo jak wszyscy płci wokalisty grupy "tokio hotel"
Zmieniłem avka Cool jak wam się podoba Question
Zmieniłem avka jak wam się podoba
Btw. Serio- to gość?
jak mój----sie podoba? Cool
napewno avek jest charakterystyczny- odrazu wpada w oko i kazdy wie kto tu postuje jednak cholercia duży jest- ja nie mogę takiego byka znaleść skąd go wziąłeś?
Jose Mourinho, czyli najwiekszy trenerski idol Twisted Evil.W 2007 roku zapraszam do Juve WinkPodoba się?
@Derek- fajna sygnaturka. Moze tez kiedys bede "ownerem" X-box'a 360.
O ile sie nie myle to po lewej stronie podpisu jest statuetka "Oskara". A co to ma do Juve? A pozatym strasznie zasmiecony masz ten podpis Wink
McJohn - tęsknię za Twoją elficzką...
Co z tego, że świąteczny, ale ona miała fajniutkie nóżki!! Wink