@Derek: Zmieniłeś, bo dostałeś/kupiłeś PSP?
Sam robiłeś tę sygnaturkę? Sympatyczna.
A co ma Bóg do PSP? .................. Nawet jak istnieje to wg wszystkich przedstawicieli wiary (księży) bezpośrednio nie ingeruje on w świat ludzi, a modlitwa to w ogóle nie wiem po co jest w takim razie. Zresztą nieważne.
No i Mikes - PSP wcale nie jest takie dobre, ja bym znalazł dużo lepszych przykładów na istnienie Boga ;P
zmieniłem ava... nie chciało mi się szukac jakis dużych grafik (jak ta Mikesa czy Derka) ale ta też jest spoko...mam nadzieje
My ich nie szukamy tylko my je robimy.
kto to?
no chyba że Mikesa Sony zatrudniło jako designera w GoW 2 wtedy zwracam honor
Sofia Boutella- milutka, nie?
Cytat: "Geba"No i Mikes - PSP wcale nie jest takie dobre, ja bym znalazł dużo lepszych przykładów na istnienie Boga ;Pyyy..? to chyba nie do mnie?
Nie zmieniaj twój obecny jest prze świetny.
No aras - impressive Very Happy
Cytat: "Don"No aras - impressive Very Happythx- Twój to samo ale szkoda że nie widac dobrze jej buźki bo jednak troszkę tego 'szczegółu' w nim brakuje (już sygnaturka konkretniejsza)
Ja tam mam South Parka i podpis... i jest dobrze. Btw. Hubi, to Ty pisałeś do PSX eXtreme, do co cie wkurza?
u mnie w avatarze robi sąsiad Marian, zgodził sie za wino:] Sąsiadka wku***, bo przeze mnie Marian do roboty nie chodzi:}
u mnie w avatarze robi sąsiad Marian, zgodził sie za wino:]Sąsiadka wku***, bo przeze mnie Marian do roboty nie chodzi:}
z GoW lepszy był (choć miał ucięte ręce), proponuję;
@ UFO: liptonowate, Arsenal ssie