0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
za cholere nie zmieniam lepszy niz twój ;P
nie rozumiem co się wszystkim podoba w avku cosmatego i czemu go tak przeżywają, że niby fajny efekt itd. ja tam widze kolesia który sie za łeb chwycił i tyle
A co sadzicie o tych? ktory najlepszy?
na forum panuje zakaz używania animowanych obrazków w podpisach; obrazki statyczne (w sumie) mogą mieć maksymalny wymiar 450 x 50 pikseli,
Enyłej, banda donosicieli Very Happy.
hmmm ktoś tu łamie regulamin.... -tarniak
Cytat: "Derek"hmmm ktoś tu łamie regulamin.... -tarniak ja nie wiem, na moda donosić żeby sam sobie warna dał albo lepiej, niech sam siebie zbanuje (Tarniak, możliwe to jest? )
No niby tak, ale będę mógł pisać tak czy siak. Więc w sumie nic fajnego . Ale z ostrzeżeniami za podpisy nie żartowąłem więc Ufo, wypad z jednym userbarem .
Cos mi sie wydaje ze dzien dobrodzi dla zwierzat sie skonczyl... "....a mialo byc tak pieknie talalalalalalal...." Trzeba bylo Tarnego nie upominać
Ibra masz za wysoki.
hmmm ktoś tu łamie regulamin.... -tarniak -Red - i jeszcze shadowZgadnijcie w ktorym punkcie.
Cytat: "Derek"hmmm ktoś tu łamie regulamin.... -tarniak -Red - i jeszcze shadowZgadnijcie w ktorym punkcie. w ktorym? bo jakos nic do glowy mi nie przychodzi?
na forum panuje zakaz używania animowanych obrazków w podpisach; obrazki statyczne (w sumie) mogą mieć maksymalny wymiar 450 x 50 pikseli
Nie ma litości.
I tak jest brzydka