0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Derek, ten avatar jest genialny
"rzeczy"mhm, macie fajny stosunek do kobiet, nie ma co Rolling Eyes
czemu ?bo prezentuje dwie najbardziej pożadane "rzeczy" przez młodego gracza ?
Lipny
to jedni z moich NAJulubienszych pilkarzy
ale tacy skroceni wygladaja troszke gejosko.
Lepiej jakbys zapodał Nakamure
Pewnie spory wplyw na moja ocene ma fakt, iz jest to moj ulubiony pilkarz japonski
A co powiecie na Aurona?
Co sądzicie?
No co ty, Havana, nie czujesz piekna bijacego od tego avatara? Smiem twierdzic, ze nie widzialem jeszcze piekniejszej Azjatki, a PSP nakladajacy sie na nia swoim ksztaltem dopelnia obrazu piekna XD
khe, khe
orum Neo + Winkdałbyś tą pierszą sygnaturkę tego kolesia Laughing
Red wez wrzuc na luz! Przeglądałem sobie forum i jakos mi twoj sygnaturka wydawała sie troszke przy duża. A ze cie upominam to chyba lepiej niz masz warna dostać. a <Aras> dobrze prawi ;]
Wpisz w google Userbars a znajdziesz ich od cholery
Cytat: "_ReD_"Wpisz w google Userbars a znajdziesz ich od choleryNie sztuką jest skopiować jakiegoś, sztuką jest zrobić samemu.
Cytat: "Gruuby"Cytat: "_ReD_"Wpisz w google Userbars a znajdziesz ich od choleryNie sztuką jest skopiować jakiegoś, sztuką jest zrobić samemu.Nie wydaje mi sie... userbar jest bardzo łatwo zrobic, a zreszta skoro one maja tylko symblolizowac cos, to po co kazdy ma miec inne? znaczenie to samo i wysilac sie nie trzeba ...
Najgorszą rzeczą jest lenistwo – a w momencie gdy sam zrobisz to przynajmniej masz satysfakcje z tego – to raz, a dwa – lepiej mieć cos nie powtarzalnego niż cos co mają wszyscy.
UFO, specjalnie dla ciebie zostawie jeden avek na miesiac