0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
hę?
Youn- moim zdaniem dobry.Colt- raczej kto nie zgadnie. Kazdy powinien zobaczyc ten film przynajmniej raz w zyciu
Dziwne,tego jeszcze nie oglądałem.
Dlaczego Real jest mistrzem Hiszpanii?
Tyleż kontrowersyjny, co kultowy. Zapomniano, że raczył się nim robotnik i poeta, analfabeta i student... Dziś to pogardzany symbol biedy i spuścizny po komunizmie. Czy słusznie?Chyba nie skoro w omówieniu stanowiska negocjacyjnego Polski z Unia Europejską w kwestii rolnictwa można wyczytać, że: „Polska występuje o zapewnienie polskim producentom możliwości umieszczania na etykiecie win owocowych napisu „Polish wine” („Polskie wino owocowe”), o odpowiednie rozszerzenie wykazu wyrobów spirytusowych, podlegających ochronie pod względem pochodzenia geograficznego oraz o objęcie ochroną nazw wybranych wyrobów alkoholowych.” Przed laty jabcokiem zapijał się i tzw. margines i awangardowy światek artystyczny. Dziś artyści spijają w pubach piwo po dysze za kufel, a wierna jabcokowi pozostała zasadniczo li tylko pierwsza grupa jego konsumentów. I tylko czasem małolaty z gimnazjum tkną się tego winka bez pojęcia dokonując alkoholowej inicjacji. Oni jednak nie wiedzą, że w tym winie, które zawsze ma taki sam smak, choć może mieć różne kolory i nazwy, tkwi kawałek społecznej historii Polski.
O jednym e zapomniałeś, chyba, że tak ma być
Teraz to nic ale po pokazie to będzie szajba
A ja nie mogę znaleść odpowiedniej głowy do mojego z Pulp Fiction ;/