Jeśli chcesz bana za natarczywe nękanie mnie, to możesz powiedzieć wprost, a nie, robisz burdy na forum.
Nowy.
Cytat: tytacz w Sierpnia 19, 2010, 01:15:43 amNowy.Słaby, mało wyrazisty.
Nowy
Bez białego tła go zrób. Będzie fajniejszy.
Nuby. http://imagebin.ca/view/VnLOxapp.html
Nowy .
To pies, kot czy szczur?
Cytat: Lem w Sierpnia 31, 2010, 17:41:40 pmTo pies, kot czy szczur? Małe problemy ze wzrokiem Lem .
Też mam nowy. Kilka osób prosiło mnie o zmianę, bo moja skromna osoba myliła im się z niejakim leśnikiem.
Cipką? Większość ludzi na cmentarz i do lasu w nocy nie wejdzie, a Ty go śmiesz nazywać w ten sposób. Inny w jego położeniu już dawno by się przekręcił. Siła charakteru, ot co.
Cytat: Iras w Sierpnia 31, 2010, 19:35:14 pmTeż mam nowy. Kilka osób prosiło mnie o zmianę, bo moja skromna osoba myliła im się z niejakim leśnikiem.Prawidłowo. Nowy Isaac to jest badass, a ten stary jak każdy wie, był ogromną cipką co nawet słowa nie potrafił wydusić. To pewnie z przerażania
Cytat: tytacz w Sierpnia 31, 2010, 21:29:33 pmCytat: Iras w Sierpnia 31, 2010, 19:35:14 pmTeż mam nowy. Kilka osób prosiło mnie o zmianę, bo moja skromna osoba myliła im się z niejakim leśnikiem.Prawidłowo. Nowy Isaac to jest badass, a ten stary jak każdy wie, był ogromną cipką co nawet słowa nie potrafił wydusić. To pewnie z przerażania Pip boy za to taaaaki rozmowny jest....
Cytat: Sylvan Wielki w Sierpnia 31, 2010, 21:59:19 pmCytat: tytacz w Sierpnia 31, 2010, 21:29:33 pmCytat: Iras w Sierpnia 31, 2010, 19:35:14 pmTeż mam nowy. Kilka osób prosiło mnie o zmianę, bo moja skromna osoba myliła im się z niejakim leśnikiem.Prawidłowo. Nowy Isaac to jest badass, a ten stary jak każdy wie, był ogromną cipką co nawet słowa nie potrafił wydusić. To pewnie z przerażania Pip boy za to taaaaki rozmowny jest.... Vault boy jak już, baranie. Nie przypominam sobie również, aby był bohaterem serii Fallout.