Dzięki za uznanie

ReD: Jakieś 2-3 dni, przez ten czas mało grałem, dużo malowałem. Godzin nie liczyłem, ale troche przy nim posiedziałem. Jak już się nabierze wprawy to idzie względnie szybko, najważniejsze aby mieć koncept. Mój przyszedł w trakcie malowania.
Dark Templar: No wiadomo, stuningowany jest na maxa tyle, że dosyć ciężki z niego kloc. Nawet po odciążeniu waży ponad 1300kg. Co ciekawe wybrałem ten samochód przez przypadek. Po prostu był mi potrzebny do jednego wyścigu i stwierdziłem, że sobie go pomaluje. Czasami tego żałowałem, bo powierzchnia do zamalowania była dosyć spora. No ale wytrwałem i udało się.
Iras: Może mój wóz ma więcej warstw, ale twoje autka są lepiej wykonane pod względem technicznym.
FlyJack: Twoje bryki są bardzo dobrze pomalowane, ale troche zawodzi kolorystyka, dlatego niektórzy cię nie doceniają.
Opublikowane: Czerwiec 28, 2007, 17:54:52
Ibra: Jakie 3 stówy. Ja kupiłem na Allegro za 175zł razem z przesyłką. Inna sprawa, że miałem farta, bo chciałem kupić za 189zł, ale aukcja się skończyła. Znalazłem jednak nową za 169zł (używana) i wszystko działa jak należy.
Demo kompletnie nie oddaje uroku tej wspaniałej gry, więc śmiało możesz kupować.