Army of Men 8/10 - oczywiście gra w co-op
grafika... poraz pierwszy grałem na ps3 w gre na silniku UE3 3.0 i nie pusciłem pawia... nextgen... choć bez rewelacji
mam nadziej że nastepna część będzie już na 3.5 z zniszczalnym otoczeniem i innymi bajerami
Polecam do zabawy z znajomi
Asassian Creed 9/10A wiec tak... fabuła(też klimat) i sposób jej przedstawienia jest dla mnie FENOMENALNY...i za samą merytoryke to gra ma umnie 10/10 i czekam na nastepne części.
Graficznie zaś jest to taka gra która zasługuje na słowo NEXTGEN ale ma jeszcze pewne naleciałości z poprzedniej epoki
.
Co cieszy... oświetlenie i CHMURY wpływajace na nie, animacja bohatera(bardziej mi się podoba niż w Uncharted), prawdziwy TŁUM i miejskie życie(brakuje prostytutek i klubów gogo hehe), świetnie zaprezentowane loadingi.
Moich znojomych gra lekko nuzyła... mnie wrecz przeciwnie... dzięki temu że zawsze mamy do czynienia z morderstwami w innym miejscu czynią je zawsze "innymi" a w końcu jesteśmy MORDERCĄ
więc trudno zebysmy listy nosili itd.
Uncharted 9-/10Moim znajomym Uncharted się bardziej podobał niż Asassian wiec dali by wyższą ocene.
Co mnie roczarowuje to przedstwienie dżumgli... niestety nie jest to Crisis i dla mnie wypada ona mało wiarygodnie. Całe Szczęście gra się z godziny na godzine coraz bardziej rozkręca i następne miejscówki zachwycają KLIMATEM i DESIGNEM a ostatnie 5h to arcydzieło
Gra to najbardziej nextegona produkcja graficznie w jaką grałem... chociaz mi brakuje zniszczalengo otoczenia i lepszej fizyki. Strach pomyśleć jak będzie wyglądać nastepna część biorąc pod uwage że panowie wykorzytując zaledwie 2 z 6 rdzeni konsoli.
ps. każda z tych gier jest na max. dwa długie wieczory
Opublikowane: Kwiecień 13, 2008, 16:17:07
DMC 4 9-/10Grając pierwsze misje byłem pod wrażeniem słowa... "to juz było"... grałem wczesniej tylko w pierszą część i liznełem troszke dwójki...
Ale w końcu dostałęm w swoje łapska DANTE i to jest kozak nad kozaki...
Fabuła jest słaba jak poparcie Samoobrony a dialogi czerstwe niczym kłótnie w sejmie.
Grając w tą gre bezustanie porównywałem ją w z HS i mimo że grafika nie zabija zwłaszcza w porównaniu do HS to jednak nadrabia "dizainem".
Do póki nie zacząłem grac Dante chciałem oceniałem gra na 7+, jednak warto docenić czas gry(prawie 20h) i motywacja do przechodzenia gry na wyższych poziomoach. Sam gameplay też jest najwyższej klasy... siekanie ciekawy i róznorodnych przeciwników sprawia frajde... polecam.
ps. niestety na przykładzie HS widać wyrażnie że panom z NINJA THEORY coś się poprzestawaiła w BANIACH wydając świetną gre którą zamyka się w 6h!! idiocie jak nic... szkoda