Ja mam z tych jego wpisów niezłą bekę, płaczki spadać do domów. Liczę na więcej
Forum to jeden wielki offtop, coś tam większości nie przypasi i od razu bany srany itp..
Ja również. Zawsze liczę, że chłopaki z humorem do tego podejdą. Niestety często się zawodzę na ich dystansie. Inteligentnych ludzi tu nie brak, ale nerwowi strasznie. Nie obrażam ich matek, MAŁO TEGO, nigdy na żadnym forum nikomu nie ubliżyłem, a oni zachowują się weką krzywdę robił. Co też musza wyczyniać, gdy kolejka w spożywczym staje się nieznośna.
Wydałem sobie kilkaset zł na zamek w gierce, moje Kazimierze. Mnie i Nat nic nie brakuje, zatem przeciwwskazań nie widzę. I o jej, jaki rak branży. Ale jak połowa forumka kupiła w 2k13 za 4 Kazimierze GTA V, a rok później tyle samo wydała za wyższa rozdzielczość i tryb fpp, badx jak kupuja Destiny, a nastepnie TTK, który za 69zł powinien być sprzedawany, nie za ponad dwieście, to już fajnie. O DC nie wspominam. Półprodukt za pełna cene + przepustka sezonowa + motory + kolenja....GT bylo dopracowane, kompletne, grało się miesiącami za dwieście zł, chyba, że ktoś był na Karaibach to za cenę Verbatim grał. Tutaj jednego rugają, że ma frajdę zamiast napisać "Spoko Sylvan, nie dla mnie ta gra, ale jak tylko dobrze sie bawisz, ok", ale za bycie betatesterem płacą po 300-400zł.