Cytat: Unlimited w Lipca 12, 2009, 22:18:19 pmUFC Undisputed i tryb "History Fight" Póki co odblokowałem 2 filmiki z walk, generalnie świetny ten tryb, wpierw zapowiedź walki + urywki zapowiedzi z UFC(filmy), a potem do dzieła. Co ważne trzeba wygrać w identyczny sposób jak się to działo w realu(by te filmy z walk odblokować). Ja dzis kupiłem UFC wiec pewnie bedzie w tym tygodniu. dodaj mnie do znajomych to na dzien dobry pogramy online Dojebie Ci
UFC Undisputed i tryb "History Fight" Póki co odblokowałem 2 filmiki z walk, generalnie świetny ten tryb, wpierw zapowiedź walki + urywki zapowiedzi z UFC(filmy), a potem do dzieła. Co ważne trzeba wygrać w identyczny sposób jak się to działo w realu(by te filmy z walk odblokować).
Cytat: CancerPL w Lipca 13, 2009, 11:22:33 amCytat: Unlimited w Lipca 12, 2009, 22:18:19 pmUFC Undisputed i tryb "History Fight" Póki co odblokowałem 2 filmiki z walk, generalnie świetny ten tryb, wpierw zapowiedź walki + urywki zapowiedzi z UFC(filmy), a potem do dzieła. Co ważne trzeba wygrać w identyczny sposób jak się to działo w realu(by te filmy z walk odblokować). Ja dzis kupiłem UFC wiec pewnie bedzie w tym tygodniu. dodaj mnie do znajomych to na dzien dobry pogramy online Dojebie Ci Ja będę miał golda w Pon(przez weekend mnie nie ma w domu) Więc pogadamy i się pobijemy
Teraz zabieram się za SFIV.
a co was to obchodzi w co ja teraz gram?
W Fable 2 i RE 5. Zgadłem?
A tak w ogóle to skąd wiesz?
Cytat: Meioh w Lipca 19, 2009, 15:03:45 pmA tak w ogóle to skąd wiesz? Nie trudno zgadnąć
Cytat: grami w Lipca 19, 2009, 13:13:53 pmW Fable 2 i RE 5. Zgadłem?Ehh zgadłeś myślałem, że nikt nie będzie wiedział A tak w ogóle to skąd wiesz?
Cytat: Meioh w Lipca 19, 2009, 15:03:45 pmCytat: grami w Lipca 19, 2009, 13:13:53 pmW Fable 2 i RE 5. Zgadłem?Ehh zgadłeś myślałem, że nikt nie będzie wiedział A tak w ogóle to skąd wiesz? Czary Nie no Saki , przecie masz gamercarda
Guns of the Patriots w końcu!