obecnie skupiam sie na TimeShift - FPS z bajerowaniem czasu.
nie podoba mi sie fabula - troche dziwacznie poprowadzona. na poczatku filmik, ze wybuch jakis budynek, nie wiem co to bylo nawet i nagle tak z dupy znalazlem sie w polu walki - ee? kim jestem? z ekranow loadingowych dowiedzialem sie, ze jestem jakims naukowcem fizykiem. no dobra, ale co ja tam robie?
mam nadzieje,z e jakos to potem doprowadza ladnie do calosci, bo troche balaganu mam odczucie.
grywalnosc - omg
uwielbiam zabawy z czasem, a timeshit oferuje troche wiecej niz zwykly bullettime - mamy rowniez zatrzymanie czasu i jego cofniecie. bardzo ciekawe jest to ostatnie - jak przeciwnik przyczepi nam granata do klaty [ cos jak granaty w halo ] , to cofamy czas i granat sie odkleja
cudo. albo zatrzymanie czasu - zatrzymujemy czas, walimy snajperka w paru gosci, a po wylaczeniu tego wszyscy na raz gina
ekstra
multi - jak dla mnie doskonaly przyklad na to, ze gra nie musi byc dopracowana w multi, wystarczy ze ma jakas dobra 'marke' w nazwie i juz ludzie w nia graja - multi w TS jest arcyciekawe, tworcy przemysleli patent z czasem i sprawdza sie to doskonale, w miare wywazone bronie, DUZO funu - ale nikt w to nie gra, bo gra nie ma w podtytule Halo ani CoD
naprawde szkoda, jak widze, ze tyle pracy poszlo na marne i prawie nikt w to nie gra
grafika jest troche dziwna, pierwszy level wygladal jak cudo i dawalbym za niego gre w czolowce grafiki na current-genach, ale juz np 2gi akt wyglada srednio, a 3ci znowu jest super. nierowne jak cholera, ale przynajmniej jest plynnie
gra otrzymuje ode mnie 7/10 i znaczek jakosci 'juve26 poleca'